Κρήτη | 19.06.17 19:07
"Χειρονομία υψηλού συμβολισμού η ονοματοδοσία οδού σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»"

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Ηρακλείου και ΔΗΜΤΟ Μινώα Πεδιάδας αναφορικά με την πρωτοβουλία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για ονοματοδοσία κεντρικού δρόμου του Αρκαλοχωρίου σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»

Η ανακοίνωση


 «Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου και σύσσωμη η ΔΗΜΤΟ Μινώα Πεδιάδας: ο Πρόεδρος Ευάγγελος Πλεύρης και τα μέλη Ιωάννης Αγγελάκης, Αναστασία Ασπιρτάκη, Γεώργιος Βαρδαβάς, Σπυρίδων Γενιτσαρίδης, Νικόλαος Κωστάκης, Πέτρος Κώστας, Γεώργιος Μαστρόκαλος, Ειρήνη Μπιτζαράκη, Γεώργιος Οικονομάκης και Τριαντάφυλλος Πεχυνάκης, συγχαίρουν τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία ονοματοδοσίας κεντρικής οδού της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος αποτελεί χειρονομία υψηλού συμβολισμού μέσα από την οποία αναγνωρίζεται και τιμάται μια ιστορική προσωπικότητα της Κρήτης, ένας μεγάλος Έλληνα πολιτικός, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην σύγχρονη ιστορία της Χώρας μέσα από την πολύτιμη προσφορά του στα κοινά.

Επίσης, αύριο το πρωί στις 10:00 κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, με επικεφαλή τον αν. Πρόεδρο και Διευθυντή κ. Ευάγγελο Καρκανάκη, και στελεχών της ΔΗΜΤΟ Αρχανών- Αστερουσίων θα υποβάλλουν αίτημα ονοματοδοσίας κεντρικού δρόμου του Δήμου σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στο Δήμαρχο κ. Μανώλη Κοκοσάλη.

Παράλληλα, έως το τέλος της εβδομάδας σε ανάλογες πρωτοβουλίες θα προβούν και άλλοι Δήμοι του ν. Ηρακλείου».


Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα