Κρήτη | 12.10.17 16:27 | Ενημερώθηκε:
Ένταση στην Ένωση - Προσπάθεια πώλησης δεξαμενών σε ιδιώτη!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Όπως είναι γνωστό, η Ένωση έχει υπαχθεί στο άρθρο 99

Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της  Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών, όταν εργαζόμενοι διαπίστωσαν την προσπάθεια φόρτωσης δεξαμενών της Ένωσης σε δυο μεγάλες νταλίκες.

Όπως είναι γνωστό, η Ένωση έχει υπαχθεί στο άρθρο 99, με τις πλάτες τόσο των εργαζομένων όσο και των παραγωγών.

Στο σημείο βρέθηκε αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και υπήρξε άμεση αντίδραση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

"Αναρωτιόμαστε με  ποια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού έγινε πώληση περιουσιακών στοιχείων της Ένωσης (δεξαμενές ) σε ιδιώτη.

Παρουσία του Σωματείου εργαζομένων της Ένωσης Πεζών και όλων των εργαζομένων εκεί,  ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου  συνάδ. Στέλιος Βοργιάς , ζήτησε από τους εκπροσώπους της Διοίκησης επανειλημμένα την σχετική απόφαση του Δ.Σ που όχι μόνο ποτέ δεν έλαβε, αλλά τίθεται  σοβαρό  ζήτημα αν υπάρχει καν σχετική απόφαση.

Για το λόγο αυτό το ΕΚΗ  μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων θα ζητήσουν συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Ένωσης Πεζών.

Σημαντικό είναι ότι σταματήσαμε την φόρτωση των δεξαμενών αποχωρώντας  με αυτόν τον τρόπο οι νταλίκες άδειες, έως ότου μας ξεκαθαρίσει ο Πρόεδρος και το Δ.Σ     της Ένωσης αν τελικά υπάρχει σχετική απόφαση του Δ.Σ και γενικά για τη νομιμότητα της συγκριμένης πώλησης σε ιδιώτη". 

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα