Έρχεται ... η πρώτη ημερίδα για την τσικουδιά

Ημερίδα "Τσικουδιά ... Το Νέκταρ της Κρητικής Γης"

Η πρώτη ημερίδα με θέμα την τσικουδιά θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, με στόχο να γνωρίσουμε περισσότερα και πιο ουσιαστικά το παραδοσιακό απόσταγμα της Κρήτης.

Ημερίδα "Τσικουδιά ... Το Νέκταρ της Κρητικής Γης"

Παραγωγή: Από τα σταφύλια μέχρι την απόσταξη και τα ηδύποτα.

Γαστρονομία:
Η τσικουδιά …
– Με συνοδευτικά πιάτα από την Κρήτη και την Ελλάδα.
– Ως υλικό παρασκευής φαγητών και γλυκών.

Cocktail: Προτάσεις για συνταγές και διαφορετικούς τρόπους σερβιρίσματος.

Ομιλητές:

Σύμβουλος Οίνου Minas Psarakis
Υπεύθυνος παραγωγής ByRaki flavor George Nikiforos
Chef Giwrgos Xronakis
Executive Chef Giorgos Damianakis
Pastry Chef Manos Hatzidakis B
Bartender Manos Dialinas

Με την υποστήριξη:
Δήμος Ηρακλείου – Municipality of Heraklion

Είσοδος Ελεύθερη

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολουθησης.

Στηρίζουμε το εθελοντικό Σωματείο ATAXTOI

Στόχος της Ημερίδας για την Τσικουδιά Κρήτης και των ηδύποτων είναι:
– Η καλύτερη γνώση του Κρητικού Αποστάγματος.
– Η εκμετάλλευση της στην μαγειρική, την ζαχαροπλαστική καθώς και στα Cocktail.
– Να αναδείξουμε διαφορετικούς τρόπους κατανάλωσης της Τσικουδιάς και των ηδύποτων κατ επέκταση στους χώρους εστίασης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου 2017 και .ωρα 18¨30,
στην Αίθουσα «Μανόλη Καρέλλη» 2ο όροφο (πρώην Ανδρόγεω).

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ