Κορυφαίοι σεφ στην εκδήλωση για το ελαιόλαδο και την επαγγελματική κουζίνα

Στις 3 Φεβρουαρίου στο Ρέθυμνο

"Το ελαιόλαδο στην επαγγελματική κουζίνα και εξοικείωση με την οργανοληπτική αξιολόγηση" είναι το αντικείμενο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου (10:30 – 15:30) στο Εργαστήριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελαιολάδου της ΑΣ Ρεθύμνου «ΕΝΩΣΗ Α.Σ.Ρ» (περιοχή Τρία Μοναστήρια)

Πρόγραμμα: 

• Νομοθεσία Ελαιολάδου, ποιοτικά κριτήρια
• Το ελαιόλαδο στην επαγγελματική κουζίνα και χρήσεις του
• Τα κρίσιμα σημεία της χρήσης του ελαιολάδου 
• Το ελαιόλαδο στο τραπέζι του εστιατορίου, νέα νομοθεσία 
• Εξοικείωση με την οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελαιολάδου
• Νομοθεσία, μεθοδολογία, κατηγορίες, θετικές – αρνητικές ιδιότητες
• Δοκιμές πρότυπων δειγμάτων, διαφορετικών ποικιλιών αλλά και προϊόντων της αγοράς
• Θα προσφερθεί κέρασμα

Εκπαιδευτές: 

Ο καταξιωμένος σεφ και Πρόεδρος του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας, κ Γιάννης Αποστολάκης με ανεκτίμητη εμπειρία στο χώρο και δράση στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η κ. Ελευθερία Γερμανάκη, Έμπειρη γευσιγνώστρια ελαιολάδου με διεθνή εμπειρία, Επικεφαλής της ομάδας γευσιγνωσίας και υπεύθυνη του διαπιστευμένου Εργαστηρίου Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Α.Σ Ρεθύμνου «ΕΝΩΣΗ», Συντονιστής και panel supervisor του Παγκρήτιου διαγωνισμού ελαιολάδου (CretanOOC), Ειδικός κριτής σε ελληνικούς και ξένους διαγωνισμούς ελαιολάδου.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές:

"Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, παρακαλώ δηλώστε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας αποστέλλοντας τα παρακάτω στοιχεία στο [email protected] (κα Ελευθερία Γερμανάκη, τηλ 6974939462).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

a. Ονοματεπώνυμο
b. Τηλέφωνο επικοινωνίας
c. e-mail

Για το κόστος αλλά και τυχόν διευκρινήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στα παραπάνω στοιχεία
*Για διευκόλυνση όσων θα έρθουν από μακριά, έχει εξασφαλιστεί προνομιακή τιμή σε τοπικό ξενοδοχείο 

Η γνώση είναι δύναμη! 

Με την υποστήριξη του Συλλόγου "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ""

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ