Στην ΑΝΕΚ LINES η ημερίδα WE DO LOCAL - Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία…

Διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με τον τριτογενή / ξενοδοχειακό τομέα

H εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε., που δημιουργήθηκε για να αναδείξει την ιδιαίτερη τοπική φιλοξενία και να στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:  We do local - Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία… - Διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με τον τριτογενή / ξενοδοχειακό τομέα”, υπό την αιγίδα του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ .

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου από τις 11:00π.μ. ως τις 15:00μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο της ANEK LINES στα Χανιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μεταξύ άλλων, θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα:

  • TUI Care Foundation & Futouris e.V. Project: Κρήτη | βήματα προς ένα βιώσιμο διατροφικό προορισμό 2017-2019, από τον Σωτήρη Δ. Μπαμπαγιούρη-Πρόεδρο, LOCAL FOOD EXPERTS sce- TUI Care Foundation & Futouris e.V. Project Team member)
  • Ξενοδοχεία, Γαστρονομία & Μάρκετινγκ – Η γαστρονομία των ξενοδοχείων ως ένα εργαλείο Μάρκετινγκ για την ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας και την προσέλκυση νέων επισκεπτών. Ομιλητής Λευτέρης Καραταράκης – Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος, Καραταράκης ΑΕ)
  • We do local–Πιστοποιητικό εντοπιότητας τουριστικών καταλυμάτων και πλοίων. Ομιλητές Μαριγιάννα Χαλκιαδάκη – Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προώθησης του We do local και Απόστολος Κορτέσης – Υπεύθυνος πιστοποιήσεων, Cosmocert SA)
  • Ελληνικό Πρωινό – Το κλειδί στη φιλοξενία με τον Δρ. Αλέξιο Πατάπιο Κόντη- Υπεύθυνο Μάρκετινγκ ΕλληνικούΠρωινού.
  • Lyrarakis Wines / Delights of Crete – Εταιρείες που συμβάλλουν προς ένα βιώσιμο διατροφικό προορισμό. Ομιλητές Γιώργος Λυραράκης, Πρόεδρος, Lyrarakis Wines & Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Μύλοι Κρήτης).

Η ΑΝΕΚ LINES, για μία ακόμα φορά, στα 50 Χρόνια λειτουργίας της,  συμμετέχει ουσιαστικά σε δράσεις που στόχο έχουν το “πράττουμε τοπικά”   και συνεχίζει με πλώρη το μέλλον.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ