Πολιτισμός | 11.01.18 15:09
"Kυνηγώντας πρόβατα. Μερικές σκέψεις για την επιμέλεια εικαστικών εκθέσεων"

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Διάλεξη του Θεόφιλου Τραμπούλη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης και η Εφορία Αρχαιοτήτων Λασιθίου στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης  «Μια Παρήγορη Ιδέα» έργα της Πινακοθήκης Βιάννου Σάββας  Πετράκης  διοργανώνουν   την Κυριακή 14 Ιανουαρίου  2018 στις 18:30  στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου διάλεξη  με τίτλο: "Kυνηγώντας πρόβατα. Μερικές σκέψεις για την επιμέλεια εικαστικών εκθέσεων" Απο τον Επιμελητή της έκθεσης Θεόφιλο Τραμπόυλη

Καθώς η έκθεση "Μια παρήγορη ιδέα" με έργα από την Πινακοθήκη Σάββας Πετράκης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου προχωρά προς το τέλος της ο επιμελητής της έκθεσης Θεόφιλος Τραμπούλης θα δώσει μια διάλεξη με τίτλο "Kυνηγώντας πρόβατα. Μερικές σκέψεις για την επιμέλεια εικαστικών εκθέσεων".  Ποιος είναι ο ρόλος του επιμελητή και ποιες είναι οι στρατηγικές διαχείρισης των έργων; Πώς κατασκευάζεται το κοινό και πώς λειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος; Σε ποια πολιτική εντάσσεται μια έκθεση; Γιατί είναι καλό εντέλει να κυνηγάς πρόβατα; Ο Θεόφιλος Τραμπούλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει φιλολογία και γλωσσολογία και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την επιμέλεια εκδόσεων και εκθέσεων, με τη μετάφραση και τη συγγραφή δοκιμίων.

  Η έκθεση «Μια Παρήγορη Ιδέα» με έργα της Πινακοθήκης Βιάννου “Σάββας  Πετράκης” που πραγματοποιείτε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου, παρατείνεται μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2018 και οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της διαμορφώνονται ως εξής:

Τρίτη έως Κυριακή από τις 09:00 έως τις 15:00

 Πληροφορίες και επισκέψεις σχολείων στο τηλέφωνο 2841089513

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα