Πολιτισμός | 17.06.17 23:07
Μια ξεχωριστή συναυλία στο Aegean Arts Festival στην Επισκοπή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Συναυλία την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ, στο πάρκο Παναγιωτάκη, στην Επισκοπή, με ελευθερη είσοδο

Οι μουσικές τους συνθέσεις έχουν “ντύσει” κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και έχουν αποτελέσει ρεπερτόριο συναυλιών πολλών ορχηστρών.

Ο Γιώργος Ανδρέου και ο Γιώργος Καζαντζής, δύο από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες και δημιουργούς, συναντιούνται για τις καλοκαιρινές τους συναυλίες ανά την Ελλάδα. Ένας από τους σταθμούς στην Κρήτη θα είναι η συναυλία που θα δώσουν την Τρίτη 4 Ιουλίου στις
9.30 το βράδυ, στο πάρκο Παναγιωτάκη, στην Επισκοπή, με ελευθερη είσοδο, στο πλαίσιο του στο Aegean Arts Festival.

Πολυσύνθετοι και με πολλά ενδιαφέροντα και οι δυο τους, έχουν διευθύνει φεστιβάλ πολιτισμού, έχουν επιμεληθεί εκδοτικά labels της δισκογραφίας, έχουν συμμετάσχει σε δράσεις κοινωφελείς και εθελοντικές καθώς και σε συνέργειες γύρω από την ελληνική μουσική και το ελληνικό τραγούδι. Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, αποφάσισαν να ξαναβρεθούν μαζί στη σκηνή, παρουσιάζοντας καινούργια και κλασικά δείγματα της συνθετικής τους δουλειάς και δημιουργούν καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες τόσο με το άρωμα των συνθέσεών τους, όσο και με σημαντικά ποιητικά κείμενα τα οποία έχουν μελοποιήσει.

Ερμηνεύει η Κορίνα Λεγάκη. Μια σημαντική ερμηνεύτρια της νεότερης γενιάς, με πολλές ποιοτικές μουσικές συμμετοχές και συνέργειες και με αξιόλογη πολυσυλλεκτική δισκογραφία. Πολύγλωσση και πολυσύνθετη, έχει επίσης ερμηνεύσει και ηχογραφήσει τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου και του κινηματογράφου.

Μια ξεχωριστή συναυλία στο Aegean Arts Festival στην Επισκοπή

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα