Πολιτισμός | 15.12.16 16:10
"Τα πιο Γλυκά Χριστούγεννα Νο 2" από την Εθελοντική Ομάδα "Είμαι Ακόμα Παιδί"

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Χαρά στα 42 παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στον Πόρο και τη Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά

Η Εθελοντική Ομάδα ‘Είμαι Ακόμα Παιδί’ προσφέρει δράσεις εξωστρέφειας και κοινωνικοποίησης σε παιδιά που ζούνε σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και Ορφανοτροφεία.

Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη της Γιορτή προσφέροντας χαρά στα 42 παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στον Πόρο και τη Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά.

Η εκδήλωση "Τα πιο Γλυκά Χριστούγεννα Νο 2" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00, στο καφέ ‘Ουτοπία’, στην οδό Χάνδακος.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή γιορτή που στόχο έχει να σκορπίσει τη γιορτινή διάθεση, το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα και να μετατραπεί η πόλη μας σε μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους, όπως σιντριβάνια σοκολάτας και το Δέντρο Ευχών όπου θα στολιστεί με μηνύματα αγάπης, ευχές, ζωγραφιές και γράμματα από τα ίδια τα παιδιά και τους μεγάλους μεταξύ 17.00-19.00. Προς τιμήν των Παιδιών, αυτό το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο θα παραμείνει στολισμένο στην οδό Χάνδακος , διαδίδοντας την ενέργεια αυτής της βραδιάς στην πόλη μας για όλες τις γιορτινές μέρες.

Πολλοί είναι εκείνοι που με τα ξεχωριστά τους ταλέντα θα συνεισφέρουν εθελοντικά για να μείνει αξέχαστη αυτή η γιορτή.

Η Εκδήλωση ξεκινάει με το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 17.00 υπό την συνοδεία και τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας στις 17.30.

Θα ακολουθήσει ο Μάρκος Καραμήτρος από το Circus Camino ως Ξυλοπόδαρος παίζοντας και προσφέροντας ένα μοναδικό σόου από φωτιές,

Τα αδέρφια Μαριγιάννα και Μάνος Χριστοφακάκης θα συνδυάσουν τις εμπειρίες τους στο έντεχνο και κλασικό τραγούδι και θα προσφέρουν ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με τη συνοδεία του Ορέστη Κουσαθανά στο πιάνο και του Γιώργου Κιαγιαδάκη στο βιολί. Ακόμη, με υπέροχες μελωδίες θα ντύσουν την εκδήλωση το Μουσικό Σχήμα Antonis Irida Due με latin-swing & jazz ήχους

Στη συνέχεια, η επιτυχημένη σχολή Χορού 'Νους και Σώμα' θα μας μυήσει σε φιγούρες της Zumba & Latin. Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το δυναμισμό και το πάθος του Αργεντίνικου Tango μέσα από το χορό του Μάνου Χριστοφακάκη και της Μαριάννα Ρούσσου, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν το γνωστό σε όλους 'Libertango' του Astor Piazzolla με ζωντανή μουσική. Θα ακολουθήσει ακόμα ένα ζευγάρι χορού Tango επιδεικνύοντας την αγάπη και τη σταθερότητα στην τέχνη με τον Μιχάλη Παυλάκη και τη παρτενέρ του Σ. Κοκολάκη.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης θα βρίσκεται η αγαπημένη μας Ιωάννα Μαλέσκου. Σε όλη τη διάρκεια της θα μας συντροφεύει μουσική με Dj από το Radio Family και η γιορτή θα κλείσει με μουσικά ακούσματα από το ωδείο 'LAB Music Education'.

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα