Υλικά
- 450 γρ. ζυμαρικά, κατά προτίμηση ολικής αλέσεως
- 1 κονσέρβα ψητές κόκκινες πιπεριές, στραγγισμένες και χοντροκομμένες
- 170 γρ. σάλτσα πέστο βασιλικού
- 1 μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
- 3 χούφτες φρέσκια ρόκα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για περίπου 20-30 δευτερόλεπτα μέχρι να μην είναι πια ζεστά.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος ρίξτε τα ζυμαρικά με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν.
Βήμα 3
Σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο σε σφραγισμένο δοχείο για έως και 3 ημέρες.
Πηγή:enikos.gr