Σαρλότ σοκολάτας για τα Χριστούγεννα!

Newsroom
Newsroom

Από τον Στέλιο Παρλιάρο και την Γωγώ Δελογιάννη

Υλικά:

1 πακέτο σαβαγιάρ

300 γρ. γάλα

30 γρ. ρούμι ή κονιάκ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ

300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 55% κακάο

150 γρ. γάλα

300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

200 γρ. φύλλα σοκολάτας για γαρνίρισμα

Φρούτα του δάσους για διακόσμηση

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ