ΕΛΛAΔΑ
Α. Γεωργιάδης για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Αύριο θα παραλάβουμε τους δύο και θα περιμένουμε την εξέλιξη της υγείας του τρίτου»
Τι αναφέρει η ανάρτηση του υπουργείου Υγείας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενημέρωσε για την κατάσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Ρουμανίας μετά το πολύνεκρο τροχαίο, ότι οι δύο θα μεταφερθούν κανονικά στην Ελλάδα, ενώ ο τρίτος θα παραμείνει λόγω επιπλοκών.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Εμείς με το ΕΚΑΒ ήμασταν και είμαστε έτοιμοι να πάμε αύριο να παραλάβουμε και τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ από το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία. Εν τούτοις πριν λίγο οι Ρουμάνοι ιατροί σε νέα μαγνητική που διενήργησαν διεπίστωσαν κάποια επιπλοκή και αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν άμεσα.
Έτσι εμείς αύριο θα παραλάβουμε κανονικά τους δύο και θα περιμένουμε την εξέλιξη της υγείας του τρίτου για να τον φέρουμε πίσω στην Πατρίδα μας. Το Υπουργείο Υγείας και εγώ προσωπικά είμαστε συνεχώς σε επαφή με τις Ρουμανικές Αρχές για τις λεπτομέρειες».
