Ελλάδα | 13.01.18 09:27
Κ. Χατζηδάκης: Θα συζητήσουμε για τα Σκόπια μόνο με μια καθαρή πρόταση από την κυβέρνηση

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Μονον τότε η ΝΔ θα καθίσει να συζητήσει

Μόνο στην περίπτωση που η κυβέρνηση τηρήσει μια κοινή θέση όσον αφορά την ονομασία της πΓΔΜ, η Νέα Δημοκρατία θα καθίσει στο τραπέζι να τη συζητήσει, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωστή Χατζηδάκη.

Ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του σταθμού ΣΚΑΪ, υπογράμμισε πως η ΝΔ δεν μπορεί να δεχθεί παιχνίδια ούτε από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ούτε από την πλευρά Καμμένου για το Σκοπιανό. 

Όπως μεταδίδει το skai.gr, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε: "Εάν υπάρξει μια κοινή και ξεκάθαρη πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων, η Νέα Δημοκρατία θα καθίσει στο τραπέζι να την συζητήσει, μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο".

Όσον αφορά τα επιδόματα και τους πλειστηριασμούς, ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε πως  σε ορισμένες περιπτώσεις συμπολιτών μας υπάρχει όντως αύξηση στα επιδόματα. "Σε τρίτεκνους και πολύτεκνους οι περικοπές γίνονται με τρόπο απίστευτο και δραματικό. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση που έχουμε έχει το θράσος να σημειώνει πως εκφράζει τους φτωχούς. Λένε πως οι φόροι έχουν ζημιωθεί σημαντικά από τα μέτρα. Αυτό όμως το γνωρίζει και η φυματική σαρανταποδαρούσα του κυρίου Τσακαλώτου", σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Τέλος, για τον θεσμό της διαμεσολάβησης ο κ. Χατζηδάκης είπε πως "είμαστε μεν υπέρ της διαμεσολάβησης, αλλά νομίζω πως η κυβέρνηση κάνει παραπάνω βήματα από τι μπορεί τελικά να βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων".

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα