Είδα Άκουσα | 12.10.17 08:00
Η δημοσιοποίηση των ταυτοτήτων των απαγωγέων και η δικαίωση του cretalive!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Οι εισαγγελικές αρχές έκαναν τη δουλειά τους, όχι λειτουργώντας με το θυμικό και την περί δικαίου αίσθηση του κόσμου, αλλά επειδή αυτό προβλέπεται από το νόμο.

Λίγες μόλις ώρες μετά την παραίνεση του cretalive στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να δώσουν τα στοιχεία των ταυτοτήτων των απαγωγέων στη δημοσιότητα, μήπως και οι πολίτες βοηθήσουν τη σχετική έρευνα με νέα στοιχεία, ήλθε η εισαγγελική διάταξη που άναψε το πράσινο φως στις αστυνομικές αρχές να δώσουν ονόματα και φωτογραφίες στη δημοσιότητα.
Εύκολα θα μπορούσε το cretalive να βγει και να πανηγυρίσει για την εκ των υστέρων δικαίωση του, αλλά δεν θα το κάνει.

Διότι γνωρίζαμε πως οι εισαγγελικές αρχές του Ηρακλείου έκαναν από μόνες τους τη δουλειά τους, όχι λειτουργώντας με το θυμικό και την περί δικαίου αίσθηση του κόσμου, αλλά επειδή αυτό προβλέπεται από το νόμο.

Και είναι ευτυχής συγκυρία, που στο τιμόνι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου είναι ένας δικαστικός, ο Αθανάσιος Γαλήνας, που δεν καταλαβαίνει ούτε από παραινέσεις ούτε από συμβουλές( και το έδειξε αυτό με αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση που διέταξε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που αποκαλύφθηκαν και που θίγουν τον πυρήνα των προσωπικών δεδομένων του Μ. Λεμπιδάκη ).

Υπάρχουν λοιπόν εισαγγελείς στην Κρήτη... άξιοι των περιστάσεων !

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα