Είδα Άκουσα | 16.06.17 10:11
Η Ραχήλ, τα ιδιωτικά νοσοκομεία και το...πόπολο

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ενώ η ίδια είχε νοσηλευθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο τα...εχωσε στον Θεοδωράκη

Θυμάστε τι λέγαμε προχθές; Για το...δηλητήριο της Ραχήλ Μακρή επειδή πήγε ο Θεοδωράκης να κάνει επέμβαση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο; Η Ραχήλ τα έβαλε με τον επικεφαλής του Ποταμιού που δεν πήγε σαν...το πόπολο σε κρατικό νοσοκομείο.

Σωστή ε;

Κι όμως, στα τέλη του 2014 το ίδιο έπραξε και εκείνη! Μάλιστα δημοσιεύτηκε παντού ένα ρεπορτάζ για την περιπέτεια υγείας της κας Μακρή, το οποίο η πολιτικός ποτέ δεν διέψευσε απ' όσο γνωρίζουμε. Το ρεπορτάζ του Σταύρου Ζαγκανά για την Εσπρέσο που είχε αναδημοσιευτεί στα δημοφιλέστερα σάιτ μοιάζει να είναι υπαγορευμένο απ' την ίδια ή από κάποιο πολύ στενό της πρόσωπο. Είναι μια γλυκερή αφήγηση της περιπέτειας με κάθε λεπτομέρεια, με τίτλο Η Ραχήλ ένα βήμα πριν από τον θάνατο! και υπότιτλο «Με έσωσε η πίστη μου στον Θεό».

Εκεί, αναφέρεται επί λέξει:
«Η Ραχήλ Μακρή ξεκίνησε τις επαφές μέσω γνωστών προκειμένου να βρει έναν Ελληνα γιατρό που θα μπορούσε να της δώσει μια δεύτερη γνώμη. Εναν επιστήμονα που θα είχε τις γνώσεις, την εμπειρία, τις συστάσεις αλλά και την ανθρωπιά. Και τον εντόπισε σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο κ. Σταματίου, γυναικολόγος - μαιευτήρας και προσωπικός γιατρός της Ελένης Μενεγάκη, την υποδέχτηκε στο ιατρείο του με χαμόγελο, καθησυχαστικός, ήρεμος, την έκανε να νιώσει ασφαλής.
Είδε τον φάκελο με τις εξετάσεις της και δεν της έκρυψε την αλήθεια. Τη λύπη και τον πόνο διαδέχτηκε όμως μια αχτίδα αισιοδοξίας, αφού της ανακοίνωσε πως δεχόταν να τη χειρουργήσει άμεσα, τις επόμενες ώρες, με την ιατρική ομάδα του. Η εισαγωγή της έγινε την ίδια ώρα στο μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο της Λ. Κηφισίας, με πλήρη μυστικότητα, ενώ το πρώτο διαθέσιμο χειρουργείο κλείστηκε ως έκτακτο. Η Ραχήλ Μακρή επέδειξε μεγάλη ψυχραιμία και γενναιότητα.»

Η Ραχήλ, τα ιδιωτικά νοσοκομεία και το...πόπολο

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα