Είδα Άκουσα | 11.01.17 12:31 | Ενημερώθηκε:
Και με χιόνια και με κρύα ...  Μια ακόμη πρωτιά για το cretalive!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

121.703 επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας αποτύπωσαν την αναζήτηση για συνεχή πληροφόρηση γύρω απο το μοναδικό φυσικό γεγονός εκτοξεύοντας για μία ακόμη φορά το cretalive στην κορυφή της αναγνωσιμότητας.

Ο ιστορικός χιονιάς στην Κρήτη που έπληξε το νησί την Κυριακή δημιούργησε την ανάγκη στους χιλιάδες κρητικούς για άμεση και κυρίως έγκαιρη ενημέρωση και βέβαια το cretalive, που πάντα δίνει τον τόνο στα μεγάλα γεγονότα κατέγραψε ένα ιστορικό ρεκόρ!

121.703 επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας αποτύπωσαν την αναζήτηση  για συνεχή πληροφόρηση  γύρω απο  το μοναδικό φυσικό γεγονός εκτοξεύοντας για μία ακόμη φορά το cretalive στην κορυφή της αναγνωσιμότητας.
 
Η αναγνώριση της προσπάθειες μας και το πρωτοφανές αγκάλιασμα από τους χιλιάδες χρήστες μας, μας επιβάλουν να είμαστε ακόμα πιο συνεπείς, δυνατοί και έγκυροι στη μάχη για την καθημερινή σας πληροφόρηση. Γιατί ότι συμβαίνει είναι είδηση που καταγράφεται στη συνείδηση σας, επειδή το ανέβασε το cretalive... σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε πως δεν θα προδώσουμε ποτέ την αμέριστη εμπιστοσύνη σας!

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα