Είδα Άκουσα | 13.06.17 14:40
Ο θάνατος του Μάριου και η...στραβή του Υπουργού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Αντιδράσεις αναμένονται μετά τη δήλωση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής

Μια… στραβή χαρακτήρισε τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αφού πρώτα τόνισε ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει μειώσει την εγκληματικότητα στη συνέχεια χαρακτήρισε μια στραβή τον θάνατο του παιδιού.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» είπε αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό.

Και συνέχισε: «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ…».

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα