Είδα Άκουσα | 21.09.17 08:15
 Οι … εξαγγελίες δεκαετιών γίνονται τώρα πράξη!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τι αναμένεται σήμερα από την κυβέρνηση...

Ένα ενδιαφέρον κείμενο στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων για το τι γίνεται στο συνέδριο παρουσία του πρωθυπουργού. Μάλιστα κάποια στιγμή αναφέρει ότι "Οι … εξαγγελίες δεκαετιών γίνονται τώρα πράξη"!

Πως; Μα με εξαγγελίες!

   "Επειδή όμως ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση δεν νοούνται χωρίς υποδομές, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατέχει κομβικό ρόλο σε αυτή τη νέα σελίδα που ανοίγει για την Κρήτη. Με την κατασκευή εν πρώτοις, του Βόρειου Οδικού 'Αξονα, «μια ιστορία εξαγγελιών και μόνο εξαγγελιών», όπως έλεγε επικριτικά για τις προηγούμενες κυβερνήσεις ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης σε συνεντεύξεις του χθες (στο «Ράδιο Κρήτη» και «Στο Κόκκινο Κρήτης»).

   Σήμερα, όμως, αυτό που προκρίνεται είναι «να γίνει μια ολοκληρωμένη μελέτη από το Καστέλι Χανίων μέχρι και τη Σητεία, οπότε να συνδυαστεί αυτός ο δρόμος με όλες τις δραστηριότητες που υπάρχουν στο νησί και σε όλους τους νομούς, σε όλες τις περιφέρειες». Ένας δρόμος ασφαλής και χωρίς διόδια σημειωτέον, αφού όπως διευκρίνιζε ο κ. Σπίρτζης «έχουμε δεσμευτεί ότι οι Κρητικοί δε θα πληρώνουν διόδια και δε θα πληρώνουν, γιατί και η Κρήτη και η νησιωτική Ελλάδα πρέπει με κάποιο τρόπο να έχουν αυτό που λέμε ένα μεταφορικό ισοδύναμο».

   Μια άλλη «πονεμένη» ιστορία είναι το αεροδρόμιο στο Καστέλι, που ο κ. Σπίρτζης χαρακτήρισε «γεφύρι της 'Αρτας». Και για τα δύο αυτά σημαντικά έργα αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις."

Καταλάβατε;

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα