"Όταν ο πελάτης δεν έχει ταβάνι πρέπει να έχεις τον ουρανό με τ' άστρα να προσφέρεις"!

Η διαμονή των τουριστών για δύο μήνες στην Ελούντα, τα πανάκριβα κρασιά και...τα έξοδα των πρώτων ημερών

Ποιος είπε ότι δεν έχουμε καλό και ποιοτικό τουρισμό; Ποιος είπε ότι οι ξένοι που έρχονται δεν το...φυσάνε; Φυσικά όχι παντού, αλλά η Ελούντα παραμένει ένα ισχυρό brand name...όπου έρχοναι πολύ διάσημοι και πλούσιοι που δεν ξέρουν πόσα σκορπανε...

Μια τέτοια περίπτωση αποκαλύπτει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Porto Elounda Φώτης Κοκοτός! Είναι ένα ζευγάρι ξένων που έχουν κλείσει διαμονή σε πολυτελή καμπάνα για δύο μήνες και ήδη τα πρώτα τα έξοδα είναι πολλών χιλιάδων ευρώ εάν κρίνει κάποιος από τα φαγητά και τα κρασιά που ανοίγουν από την τρίτη κιόλας μέρα!

Οπως φαίνεται στη φωτογραφία οι πρωτες τους βραδιές είναι εντυπωσιακές αφού ανοίγουν φιάλες σαν το petrus pomerol του 2000! Το οποίο κάνει κοντά στα...3000 ευρώ- δείτε εδώ ενδεικτικές τιμές!

H σαν το cheval blanc st emilion grand cru που κάνει κοντά στα 1000 ευρώ! Δείτε εδώ ενδεικτικές τιμές!

"Όταν ο πελάτης δεν έχει ταβάνι πρέπει να έχεις τον ουρανό με τ' άστρα να προσφέρεις.
Διαμονή για 2 μήνες, τρίτη τους μέρα." ανέφερε ο Φώτης Κοκοτός χωρίς να δίνει και σωστά λεπτομέρειες για το ποιοι είναι αυτοί οι πελάτες που τους δύο μήνες που θα μείνουν...ποιος ξέρει πόσα θα ξοδέψουν!

Ο κ.Κοκοτός υπονοεί ότι οι απαιτήσεις αυτών του επισκεπτών είναι πολύ υψηλές και πρέπει να είναι σε ετοιμότητα όλοι στο ξενοδοχείο για να προσφέρουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και ό,τι ζητήσουν οι πελάτες. Είναι βέβαια...κάπως  παράξενο για τον πολύ κόσμο να ξοδεύουν ορισμένοι για μια μέρα ένα...ετήσιο μισθό άλλων, αλλά έτσι είναι η ζωή...Κι όπως και να το κάνουμε κι αυτούς τους επισκέπτες ή και αυτούς θέλει η Κρήτη και η Ελλάδα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ