Είδα Άκουσα | 19.06.17 11:07 | Ενημερώθηκε:
Έτοιμος για νέες μάχες ο Σταύρος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Μετά την περιπέτεια της υγείας του

Στην περιπέτεια υγείας που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Αφού ευχήθηκε κουράγιο και καλή δύναμη σε όσους παλεύουν για την υγεία τους, πρόσθεσε ότι είναι «έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες», αν και παραδέχεται πως «ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες».

Η ανάρτηση στο Facebook :

Καλημέρα καλημέρα!

Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες). Σας ευχαριστώ όλους.

Δεν αναφέρομαι στους φίλους μου και τους συνοδοιπόρους αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που δεν γνωριζόμαστε και δεν αγαπιόμαστε.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη διακριτικότητά σας ακόμη ακόμη και για τη σιωπή σας.

Είναι καλό που βρισκόμαστε εδώ, φίλοι και «εχθροί», γιατί όπως λέει και ο ποιητής «φαντάσου φτάνει και μια νότα κι αλλάζεις όλο το σκοπό».

Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους και τους εργάτες της υγείας - γιατρούς και νοσοκόμους -που αγωνίζονται μαζί τους, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία.

Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, θα τα πούμε αναλυτικά άμεσα.

Καλημέρα!

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα