Είδα Άκουσα | 13.02.18 08:42
Τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες...

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ο Πολάκης βλέπει καλύτερο κλίμα στα καφενεία

Τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ χθες μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα; Το λόγο έλαβαν κάποιοι εκ των υπουργών. Και οι βουλευτές δεν είχαν την ευκαιρία (αυτή τη φορά) να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις, παρά αρκέστηκαν στο να ακούσουν.

Έκπληκτος δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος από τα στοιχεία που περιλαμβάνει η δικογραφία. «Εξεπλάγην», φέρεται να είπε στους βουλευτές.  «Τους προστατευόμενους μάρτυρες δεν τους γνωρίζει κανείς» φέρεται να είπε κατά πληροφορίες ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης πάντως απέφυγε να μιλήσει για την ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων, παρά τη θύελλα που είχε ξεσηκώσει υποστηρίζοντας πως τους γνωρίζει η κυβέρνηση, φέρνοντας το Μαξίμου σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Ωστόσο, ο κ. Πολάκης αρκέστηκε στο να κάνει μια αναδρομή και να μιλήσει για την οικονομική ζημία που υπέστη το ελληνικό δημόσιο λόγω του σκανδάλου, λέγοντας μετέπειτα στους συναδέλφους τους ότι μετά τη Novaris «έχει αλλάξει το πολιτικό κλίμα στα καφενεία».

 

Πηγή

iefimerida.gr
Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα