Είδα Άκουσα | 13.06.17 15:07 | Ενημερώθηκε:
Το πολιτιστικό στο επίκεντρο του δημοτικού συμβουλίου !

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ υποστηρίζει πως μπαίνουν οι σκαλωσιές για να αρχίσουν οι εργασίες αλλά πολλοί αμφιβάλλουν αν όντως ξεκινήσει άμεσα!

Διαβάστε περισσότερα

Μπορεί στην ατζέντα των θεμάτων του αυριανού δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου να είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ψήφιση των εκδηλώσεων για το Τέχνη Καθ´ οδόν και το  Ηράκλειο- Καλοκαίρι 2017 αλλά το... ζουμί είναι αλλού !

Επίκαιρες ερωτήσεις για τη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου από την παράταξη Λυγερού και Λαϊκής Συσπείρωσης θα ανεβάσουν τους τόνους, θα σηκώσουν την πολιτική αντιπαράθεση, ωστόσο είναι αδιευκρίνιστο αν εκείνοι που ξέρουν καλά το θέμα θα δώσουν το παρόν: ο λόγος για τον τεχνικό Διευθυντή της ΔΕΠΤΑΗ Παναγιώτη Αναστασάκο και κάποιους από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας, που αν έδιναν το παρόν θα μας έκαναν σοφότερους !

Αυτό που λένε οι δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τον εργολάβο να ζητά από το δήμο ( τη ΔΕΠΤΑΗ δηλαδή ) να υπογράψει βεβαιωτική λίστα με τις παραλείψεις που έχει κάνει ο εργολάβος της πρώτης φάσης, κάτι που δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει η δημοτική επιχείρηση, την ίδια ώρα που έχει υπογράψει βεβαίωση ολοκλήρωσης των εργασιών της πρώτης φάσης. Θα αρχίσει ή δεν θα αρχίσει το έργο ; 

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης υποστηρίζει πως μπαίνουν οι σκαλωσιές για να αρχίσουν οι εργασίες αλλά πολλοί αμφιβάλλουν αν όντως ξεκινήσει άμεσα! Το θέμα βέβαια είναι να γίνει αύριο ουσιαστική συζήτηση για το έργο κι όχι...... σκυλοκαβγάς με συνήθη στόχο τον Αναστασάκο , που όμως δεν θα είναι παρών, κατά τα φαινόμενα,για να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα !

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα