ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Το υπόγειο της πολυκατοικίας γέμισε λύματα- Σε απελπισία οι ένοικοι
Σε διάστημα 2 χρόνων, το σκηνικό έχει επαναληφθεί 3 με 4 φορές.
Λύματα και, φυσικά, δυσάρεστες μυρωδιές «πλημμύρισαν» υπόγειο οικογενειακής πολυκατοικίας στην περιοχή του Άη Γιάννη, στην Κνωσσού.
Όπως λέει στο Cretalive ένοικος, μένει στο ίδιο σπίτι από το 2003 και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα στο υπόγειο. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, οι πλημμύρες ξεκίνησαν αφού η ΔΕΥΑΗ άλλαξε σωληνώσεις στην οδό Ανδρέα Νάθενα. Σύμφωνα με την ένοικο της πολυκατοικίας, από τότε μέχρι σήμερα το υπόγειο του σπιτιού έχει πλημμυρίσει 3 με 4 φορές και έχει αναγκαστεί να καλέσει συνεργείο για απόφραξη.
Σε επικοινωνία που είχε με τη ΔΕΥΑΗ, η υπηρεσία δεσμεύτηκε πως θα στείλει συνεργείο απόφραξης, με το οποίο συνεργάζεται, αλλά και άτομο του Δήμου. Όπως λέει η ίδια, δε θέλει να γίνει απόφραξη, ήδη η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και ας πλήρωσε από την τσέπη της. Εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να βρεθεί η… πηγή του κακού και το φαινόμενο να μην επαναληφθεί.
