«Όχι απόψε αγάπη μου. Αισθάνομαι πολύ χοντρή...»
Ενημερώθηκε: 16.05.2011 // 12:26
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία, μεταξύ 4.000 εθελοντών. Το 29% των γυναικών που συμμετείχαν είπαν ότι απεχθάνονται τόσο πολύ το σχήμα του σώματός τους, ώστε αποφεύγουν το σεξ, ενώ ένα άλλο 23% απέδωσαν την αποφυγή του σεξ στο ότι ντρέπονται να γδυθούν μπροστά στον σύντροφό τους. Τα αντίστοιχα ποσοστά στους άντρες ήταν 8% και 11%.
Μία στις τρεις γυναίκες, εξάλλου, δήλωσαν πως δεν κάνουν σεξ διότι απλούστατα δεν νιώθουν σέξι, ενώ το 32% είπαν πως το στρες είναι αυτό που έχει σκοτώσει την ερωτική τους ζωή. Ο πιο συχνός όμως λόγος για τον οποίο δεν κάνουμε σεξ, είναι η κούραση: το 72% των γυναικών είπαν πως νιώθουν τόσο κουρασμένες, ώστε το τελευταίο που τις απασχολεί είναι αν θα κάνουν σεξ ή όχι.
Η δρ Κάθριν Χουντ, λέκτορας ψυχοσεξουαλικής υγείας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, εξήγησε πως οι περισσότερες νέες γυναίκες «ζουν υπό καθεστώς ασφυκτικής πίεσης για να ανταποκριθούν σε ένα μοντέλο τελειότητας το οποίο δεν είναι ρεαλιστικό – και αυτό, μοιραία πλήττει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή τους».
Από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, το 13% παραδέχτηκαν πως κάνουν σεξ μόνο εάν τα φώτα είναι σβηστά, ενώ η μία στις δέκα είπαν πως θα ήθελαν να είναι πιο ευρηματικές στο κρεβάτι αλλά ντρέπονται για τις ατέλειες στο σώμα τους και έτσι δεν τολμάνε να κουνηθούνε.
Το 6% εξάλλου δήλωσαν ότι κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους επειδή είναι υποχρεωμένες να το κάνουν, άλλο ένα 6% είπαν πως έχουν βαρεθεί το σεξ με τον μόνιμο σύντροφό τους, ενώ το 19% δήλωσαν πεπεισμένες πως θα αυξανόταν η ερωτική τους διάθεση εάν είχαν περισσότερο χρόνο να διαθέσουν στον σύντροφό τους.
Πηγή: ygeia.tanea.gr
-
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΛΙΟΝΑΚΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Ασφάλειες φορτηγών αυτοκινήτων Από 147€/6μηνο
-
Ξένες Γλώσσες Γριβάκη
Προσφορά στα τμήματα αγγλικών ενηλίκων αξίας 550 € !
-
Δισκοπωλείο Αεράκης
Ταξίδι στον πολιτισμό και την ιστορία της Κρήτης (4DVD) 25,00 €
-
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΛΙΟΝΑΚΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Ασφάλειες παντός τύπου
-
Ξένες Γλώσσες Γριβάκη
Προσφορά για 2η ξένη γλώσσα Πληροφορίες στη σχολή





Διεκόπη μετά από ένταση η συνεδρίαση για το Υβριδικό στο Κράσι!



