Έπαιρναν δάνεια εν αγνοία του Υπουργείου Εσωτερικών!
Ενημερώθηκε: 04.08.2011 // 23:07
Μέτρα για την εξυγίανση των οικονομικών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός, Χάρης Καστανίδης.
Αναφερόμενος στην πρόσφατη αποκάλυψη των δύο δήμων που είχαν συνάψει δανειακές συμβάσεις εν αγνοία της κυβέρνησης, ο κ. Καστανίδης είπε ότι έχουν εντοπιστεί πέντε με έξι δήμοι που έχουν συνάψει παρόμοιες συμβάσεις.
Ο υπουργός, αν και δεν κατονόμασε τους δήμους, αναφέρθηκε στο πρόβλημα λέγοντας ότι το προσεχές διάστημα προχωράει στην έκδοση των απαιτούμενων υπουργικών αποφάσεων για τα οικονομικά των ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ, είπε ο κ. Καστανίδης και κάλεσε τους βουλευτές να συμβάλλουν προτείνοντας λύσεις για την εξυγίανση των οικονομικών των δήμων της εκλογικής τους περιφέρειας.
Όπως, πάντως, έσπευσε να υπογραμμίσει βασικός μοχλός για την εξυγίανση των οικονομικών των δήμων θα είναι το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
in.gr
-
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΛΙΟΝΑΚΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Ασφάλειες φορτηγών αυτοκινήτων Από 147€/6μηνο
-
ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΚΑΚΗΣ
Versace 169,00€
-
Ξένες Γλώσσες Γριβάκη
Προσφορά baby pre-junior Πληροφορίες στη σχολή
-
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΛΙΟΝΑΚΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Ασφάλειες ημιφορτηγών αυτοκινήτων Από 92 €/6μηνο
-
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ
Εντομοκτονίες, μυοκτονίες, απολυμάνσεις





Ανασύρθηκε πτώμα άνδρα από τη θάλασσα, στα δυτικά του Ηρακλείου


