Δημοσιεύτηκε: 27.01.2012 // 15:48 :: Αναγνώσεις: Αναγνώσεις
Κρήτη

Εν ψυχρώ εκτέλεση 25χρονου στα Χανιά - Φόβοι για ... "βεντέτα"!

Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τον εντοπισμό ενός 31χρονου που "γάζωσε" τον νεαρό στη μέση της εθνικής οδού λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής..

Ενημερώθηκε: 27.01.2012 // 23:33

Εν ψυχρώ εκτέλεση 25χρονου στα Χανιά - Φόβοι για ... "βεντέτα"!

Εν ψυχρώ εκτέλεση είχαμε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου στον κόμβο Μουρνιών.

Νεαρός άνδρας 25 ετών, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, με καταγωγή από το χωριό Ροδωπού Κισσάμου "γαζώθηκε", κυριολεκτικά, στη μέση του δρομου, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, ένα τζιπ 4χ4 . Ο δράστης πυροβόλησε και εναντίον του 24χρονου αδελφού του θύματος που ακολουθούσε με  ένα ακόμη αγροτικό αυτοκίνητο , χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει, καθώς τα σκάγια βρήκαν τον προφυλακτήρα του οχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης προσπέρασε το αυτοκίνητο του 25χρονου, το ακινητοποίησε  και αφού κατέβηκε από το δικό του αυτοκίνητό, τον πυροβόλησε περισσότερες από 13 φορές. Ο θάνατος του 25χρονου ήταν ακαριαίος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το σώμα του ατυχου κτηνοτρόφου ήταν γεμάτο ... τρύπες από σφαίρες! Οι βολές ενδεχομένως να προήλθαν από κυνηγετική καραμπίνα, αλλά όλα βρίσκονται υπό εξέταση.

Ο 25χρονος μαζί με τον μικρότερο αδερφό του είχαν πάει το πρωί για να πάρουν ζωοτροφές και τα δύο αυτοκίνητα ήταν φορτωμένα γι' αυτό και η ταχύτητά με την οποία κινούνταν ήταν μικρή.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό του 31χρονου από τα Κεραμειά ενώ το σπίτι του φυλάσσεται από την Αστυνομία, υπό τον φόβο αντιποίνων. Έρευνες έγιναν στο σπίτι του στο χωριό Βαντές αλλά και στο σπίτι του πατέρα του στο χωριό Παναγιά χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι αργά χθες τη νύχτα.

Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναβρασμός.

Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν διαφορές αρκετά χρόνια για τα βοσκοτόπια στην περιοχή του Ομαλού τα οποία εκμεταλλεύονταν οι δύο νεαροί κτηνοτρόφοι και οι οικογένειές τους.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μεγάλοι τσακωμοί ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι οπότε οι δύο νεαροί κτηνοτρόφοι είχαν διαπληκτιστεί έντονα για την εκμετάλλευση των βοσκότοπων αλλά και για τα ζώα τους που χάνονταν μυστηριωδώς.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε επισήμως η αστυνομίας :

"Σήμερα (27-01-2012) το μεσημέρι στα Χανιά, 31χρονος ημεδαπός οδηγώντας  Ι.Χ.Φ.  αυτοκίνητο επί της  Ε.Ο. Χανίων – Ρεθύμνου, πλησίασε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τουλάχιστον δύο (2) φορές εναντίον του.

 Στη συνέχεια πλησίασε προπορευόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 24χρονο ημεδαπό (αδελφό του 25χρονου) και συνεπιβάτη 18χρονο ημεδαπό. Ο 31χρονος πυροβόλησε επίσης εναντίον τους προξενώντας υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

 Ο 25χρόνος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν.Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 Ο δράστης αναζητείται. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων".  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα πιο δημοφιλή άρθρα στο facebook

Η Κρήτη σήμερα

Περίπτερο
Χρήσιμα
Τι παίζει η τηλεόραση
Αν το πρόγραμμα δεν εμφανίζεται πατήστε εδώ
Αθλητικό πρόγραμμα
powered by στοιχημα
Ζώδια

ΜΜΕ