Δημοσιεύτηκε: 03.02.2012 // 11:12 ::
Αναγνώσεις:
Διεκόπη για τη Δευτέρα η δίκη για τον θάνατο του "ντελιβερά"
Στο εδώλιο πατέρας & γιος - Ο 21χρονος κατηγορούμενος έκανε ελιγμούς στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου - Προσπαθώντας να ξεφύγει από αστυνομικούς τράκαρε & εγκατέλειψε τον άτυχο άνδρα
Ενημερώθηκε: 03.02.2012 // 23:06
Στο εδώλιο κάθισαν πατέρας και γιος, κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για το τροχαίο που, το 2008, στέρησε τη ζωή από διανομέα φαγητού, στη συμβολή των λεωφόρων Ικάρου και Καζαντζίδη. Στα δικαστήρια της Νεάπολης έσπευσαν, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, συγγενείς του άτυχου άνδρα.
Κατηγορούμενοι είναι ένας νεαρός και ο πατέρας του, καθώς ο 61χρονος πατέρας θέλοντας να σώσει το γιο του, εμφανίστηκε ως ο οδηγός του αυτοκινήτου 4Χ4 που τραυμάτισε θανάσιμα το διανομέα.
Ωστόσο λιμενικοί που προηγουμένως είχαν επιδιώξει να σταματήσουν το όχημα, βλέποντάς το να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κατέθεσαν, από την πρώτη στιγμή, με σιγουριά ότι οδηγός του οχήματος δεν ήταν ο πατέρας, αλλά ο 21χρονος, τότε, γιος του.
Επανέλαβαν ότι επρόκειτο για ένα νεαρότερο άτομο, κάτι που είχαν πει από την αρχή αν και τα τζάμια του αυτοκινήτου ήταν φιμέ και τα παράθυρα ελαφρώς κατεβασμένα.
Ο 21χρονος το μοιραίο βράδυ αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο στο ύψος του φωτεινού σηματοδότη στην παραλιακή, αγνοώντας την υπόδειξη των ανδρών του λιμενικού, αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα, κάνοντας τους αστυνομικούς να τον καταδιώξουν. Στη συμβολή της λεωφόρου Ικάρου με τη λεωφόρο Καζαντζίδη, ο 21χρονος παραβίασε το φανάρι και τράκαρε το διανομέα φαγητού, τον οποίο εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο δρόμο.
"Ήμουν μαζί με τον 21χρονο στα Ανώγεια"
Άλλοθι έδωσε με την κατάθεσή του, μάρτυρας υπεράσπισης, φίλος του 21χρονου, ο οποίος είπε ότι το βράδυ εκείνο ήταν μαζί με τον 21χρονο σε καφενείο στα Ανώγεια και ότι ο ίδιος οδήγησε το νεαρό στο σπίτι του περίπου στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα. Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, Γιώργος Στειακάκης, άφησε αιχμές για την αξιοπιστία του μάρτυρα, υπονοώντας ότι πρόκειται για ψευδομάρτυρα, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δε θέλει να εστιάσει περαιτέρω σε αυτό.
Η δίκη διεκόπη και αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 10 το πρωί.
-
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
-
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ
Έντομοαπωθητικά και απολυμαντικά
-
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΛΙΟΝΑΚΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Ασφάλειες παντός τύπου
-
Λογιστικές και Φοροτεχνικές Υπηρεσίες Α' Τάξεως
Δωρεάν σύνταξη & παρακολούθηση για 2 μήνες των ταμειακών ροών της επιχείρησής σας.
-
ΖΑΝΝΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
Προσφορά νηπιαγωγείου 300,00€ / μήνα








Σκληρή δήλωση κατά Κριτσωτάκη για την...απουσία







