Πολίτες | 12.01.18 23:45
"55 μέρες απλήρωτοι εξαιτίας του ΟΑΕΔ Αλικαρνασσού!"

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Tι αναφέρει δικαιούχος του επιδόματος ανεργίας

Αγαπητό cretalive,

Ονομάζομαι Γιώργος Ταμπουράτζης και επικοινωνώ μαζί σας από το Ηράκλειο της Κρήτης για να σας ενημερώσω για την αναλγησία του ΟΑΕΔ Αλικαρνασσού και των υπαλλήλων του.

Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας μήπως  τελικά καταφέρουμε φέτος να πληρωθούμε από τον ΟΑΕΔ το επίδομα ανεργίας που δικαιούμαστε!

Έχω καταθέσει τα χαρτιά του Ταμείου ανεργίας από τις 22/11/2017 στο υποκατάστημα ΚΠΑ2 ΝΈΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΎ στο Ηράκλειο Κρήτης και μέχρι σήμερα 12/01/2018 δεν έχω πληρωθεί ούτε 1 δόση από το ταμείο ανεργίας! 

Όπως και πολλοί άλλοι βέβαια που έχουμε την ατυχία να δουλεύουμε σεζόν και να καταθέσουμε τα χαρτιά μας στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Σε επικοινωνία που είχα την Τετάρτη 10/01/18 με το συγκεκριμένο υποκατάστημα ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι έχουν ελεγχθεί οι αιτήσεις για αυτούς που κατέθεσαν τα χαρτιά τους μέχρι 16/11/17.

Στην ερώτηση εμείς ποτέ θα πληρωθούμε η απάντηση ήταν δεν ξέρουν ακριβώς και το περιθώριο που  μου έδωσαν ήταν μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες που σημαίνει ότι και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο λόγο φόρτου εργασίας.

Σε επικοινωνία λοιπόν που είχε άλλος συνάδελφος σήμερα προφανώς ήταν ο ίδιος υπάλληλος τον ενημέρωσαν ότι έχουν ελεγχθεί οι αιτήσεις μέχρι 16/11/17. Που σημαίνει ότι τις τελευταίες 2 μέρες οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δεν έχουν ελέγξει άλλες αιτήσεις!

Επικοινωνώ λοιπόν μαζί σας μήπως εσείς σαν δημοσιογράφοι πανελλήνιας εμβέλειας μπορείτε να κάνετε για μας γιατί μέχρι και στα κεντρικά του ΟΑΕΔ που μίλησα μου είπαν ότι είναι θέμα του τοπικού υποκαταστήματος.

 Είμαστε εποχικοί υπάλληλοι με οικογένειες και ότι χρήματα είχαμε έχουν φύγει στις γιορτές και στις υποχρεώσεις.

 Αν και εφόσον το συγκεκριμένο υποκατάστημα δεν μπορεί να αντέξει η δεν θέλουν οι υπάλληλοι του να εξυπηρετήσουν τον κόσμο ας μας ενημερώσουν από την αρχή να κάνουμε τα χαρτιά μας στον άλλον ΟΑΕΔ της περιοχής Κνωσού που οι άνθρωποι είναι το ελάχιστο επαγγελματίες και έχουν τελειώσει με τις αιτήσεις των ανέργων από πριν τα Χριστούγεννα και οι άνθρωποι έχουν πληρωθεί κανονικά από πριν τα Χριστούγεννα.

Δηλαδή παρατηρείται το φαινόμενο άνεργοι που έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους την ίδια ημερομηνία με μένα στον άλλο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ να έχουν πληρωθεί 3 δόσεις Ταμείου και εγώ τίποτα.Επίσης  η περίοδος αναμονής της πρώτης δόσης όπως μας ενημέρωσαν όταν καταθέσαμε τα χαρτιά μας είναι 40 μέρες και πλέον είμαστε στην 55 και ακόμα τίποτα.

 Παρακαλώ αν μπορείτε κάντε κάτι να λυθεί το πρόβλημα μας γιατί πράγματι η κατάσταση είναι τουλάχιστον απογοητευτική!


Γιώργος Ταμπουράτζης

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα