Πολίτες | 07.09.17 08:42
Η οδηγική μας παιδεία πάει από το κακό στο χειρότερο !

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ας σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο ...

Αγαπητό Cretalive,

Σήμερα το πρωί ώρα περίπου 10 πήγα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης για να παραλάβω ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να το δώσω επιστρέψω στο γραφείο όπου και εργάζομαι. Όμως αντιμετώπισα ένα πρόβλημα κατά την έξοδο μου από το πάρκινγκ του ξενοδοχείου, διότι είχε παρκάρει ένας απερίσκεπτος συμπολίτης μου, με αποτέλεσμα να κλείνει την είσοδο  κάνοντας δύσβατη την διέλευση των οχημάτων για το πάρκινγκ και επίσης είχε κλείσει και το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα οι πεζοί να αναγκάζονται να περπατάνε επί του οδοστρώματος. 

Φαινόμενο συχνό και καθημερινό πλέον μέσα στην πόλη του Ηρακλείου. Το προσωπικό έσπευσε αμέσως να καλέσει την τροχαία, αλλά δυστυχώς δεν φάνηκε κανείς μέχρι την ώρα που ήρθε η απερίσκεπτη οδηγός να μετακινήσει το όχημα της. 

Θα ήθελα με βάση αυτό το συμβάν με κάποιο τρόπο να παρακαλέσω τους συνανθρώπους μας να σκέπτονται λίγο πιο πολύ τους υπόλοιπους και να μην σταθμεύουν τα οχήματα τους όπου τους βολέψει. Ας περπατήσουν και λίγο παραπάνω προκειμένου να μην ενοχλούν την κυκλοφορία ή την άνετη διέλευση των πεζών.

Με εκτίμηση
Α.Κ.

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα