Πολίτες | 03.02.18 16:32
Η σήμανση και η κλήση!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τι λέει αναγνώστης του cretalive

Αγαπητό cretalive

 
Το παρόν θα μπορούσε να είναι κείμενο καταγγελία, όμως δεν είναι. Πρόκειται περισσότερο για απορίες που θέλησα να εκφράσω δημόσια μήπως και κάποιος μπορεί να μου τις απαντήσει. Την Πέμπτη 2/2/2018 από το Ηράκλειο βρέθηκα στο Ρέθυμνο με το εταιρικό ΙΧ αυτοκίνητο της εργασίας μου και πάρκαρα σε δρόμο όπου φαινομενικά δεν υπήρχε απαγορευτικό σήμα για τη στάθμευση. 

Και λέω φαινομενικά, γιατί υπήρχε, αλλά βρισκόταν πίσω από τα γεμάτα φύλλα κλαδιά ενός δέντρου –βλ. φωτο. Αυτό, βέβαια, το διαπίστωσα αργότερα, αφού είχα λάβει κλήση από τη δημοτική αστυνομία. Κι εδώ αρχίζουν οι απορίες.

Εντάξει, δεν είχα δει το απαγορευτικό που ήταν κρυμμένο κι άφαντο κι έλαβα κλήση. Όμως γιατί δεν είχαν λάβει κλήση όλα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο δρόμο; Γιατί υπήρχαν κλήσεις μόνο σε 3 ΙΧ των οποίων οι πινακίδες δεν ήταν ρεθυμνιώτικες; Τυχαίο; 

Όταν δε πήγα στο Δήμο για να παραπονεθώ και τους έδειξα τη φωτογραφία από το …αόρατο σήμα λόγω δέντρου κλπ, η απάντησή τους ήταν ότι τράβηξα τη φωτογραφία από λάθος γωνία! Πλήρωσα, λοιπόν, το πρόστιμο μου και έφυγα κι ευχαριστώ τις δημοτικές αρχές για την αμεροληψία που δείχνουν και τον υπέρ το δέον ζήλο τους να δίνουν κλήσεις.

Μακάρι να επεδείκνυαν τον ίδιο ζήλο και στο να καθιστούν ευδιάκριτα τα σήματα των δρόμων!
 
Γ.Β.

Η σήμανση και η κλήση!

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα