Πολίτες | 13.02.18 08:15
Μισογύνης μεν...ζωντανός δε!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Απανωτά τα...κρούσματα

Αγαπητό Cretalive 

Με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ μέχρι και μισογύνης, σήμερα (Δευτέρα) στην παραλιακή του Ηρακλείου 2 φορές, απο γυναίκα στο τιμόνι κόντεψα να χάσω τον έλεγχο της μηχανής μου και να αναγκάσω τα αντανακλαστικά μου να λειτουργήσουν ακαριαία, αλλιώς θα είχαμε νέα κλάματα για τους κακούς δρόμους της Κρήτης, νεα συζήτηση για τον ΒΟΑΚ, κτλ κτλ.
Η μια οδηγός, μιλούσε στο κινητό και άλλαζε λωρίδες χωρίς να καταλαβαίνει τι και πως. Μια δεύτερη δεσποινίς, αποφάσισε τελευταία στιγμή να βγει στην έξοδο προς Καμίνια χωρίς σηματοδότη φλας, γιατί...έστριβε το τσιγαράκι της και ήταν επιτακτική ανάγκη ρε παιδί μου! Δηλαδή, 2 στροφές ταυτόχρονα σε μια κίνηση. Αυτοκίνητο και τσιγάρο ρε παιδί μου!

Εκεί που θέλω να σταθώ, είναι στη φωτογραφία που σας έστειλα, όπου στην έξοδο για παραλιακή, βλέπετε το κόκκινο όχημα, το οποίο προφανώς δεν ξέρει που 'παν τα 4'. Ακόμα κι αν δεχτούμε τον ισχυρισμό οτι δεν ήξερε το δρόμο, μιας και οι πινακίδες του οχήματος παραπέμπουν σε άλλο νομό του νησιού, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ η σήμανση για το προς τα που γίνεται υποχρεωτική η πορεία!

Όσον αφορά το φύλο της ύπαρξης που βρισκόταν πίσω απο το τιμόνι;

ΧΑ!

Σωστά! Γυναίκα κι εδώ! ΕΠΟΣ! Ευτυχώς τρίτωσε το κουλό και έφτασα στον προορισμό μου σώος!

Μισογύνης ξεμισογύνης, το ίδιο μου/σας κάνει..
Μου αρκεί που είμαι ακόμα ζωντανός!

Ν.Ν.

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα