Πολίτες | 10.01.18 11:02
Όταν ο επαγγελματισμός και η ευσυνειδησία δίνουν "μαθήματα"!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Να τα λέμε κι αυτά...

Αγαπητοί, 

Αισθάνθηκα την ανάγκη να ευχαριστήσω την ομάδα του Δημοτικού Γυμναστηρίου και προσωπικά τον κ. Θωμά Σμπώκο, για τον επαγγελματισμό,την εύρυθμη λειτουργία,τη σοβαρότητα αλλά και την ευαισθησία με την οποία εκτελούν τα καθήκοντά τους.

Μετά από ένα δύσκολο ατύχημα κι επώδυνες διαδικασίες, συστήνοντας μου οι γιατροί απαραιτήτως ενδυνάμωση μυών σε γυμναστήριο, αποφάσισα να τους επισκεφθώ.

Με καθόλου καλή διάθεση, μπορώ να πω , μιας και η γυμναστική δεν ήταν στις προτεραιότητες μου, αλλά και δεν την αγαπούσα κιόλας.

Χάρη στις γυμνάστριες Εύα Μπακαντάκη κι Ελευθερία ζερβού άρχισα δειλά να ακολουθώ το πρόγραμμα.

Και οι δυο με έπεισαν ότι πρέπει.

Μετά την αποχώρηση της Εύας Μπακαντάκη, συνέχισα με την Ελευθερία Ζερβού.

Η αφοσίωση της , η αγάπη στην ειδικότητα της αλλά και η επιμονή που επέδειξε στην περίπτωση μου, με ανάγκασαν να υπακούσω( και αυτό είναι το σημαντικό) με αποτέλεσμα, να μπορέσω να περπατήσω ξανά!

Την ευχαριστώ από καρδιάς, για μένα ήταν ένα μάθημα κι ένα στοίχημα για το πώς μπορεί κάποιος με θετική ενέργεια και γνώση,να σε κάνει να γίνεις πάλι αυτόνομος κι ελεύθερος .

Στην εποχή που όλα τα καλά περνούν απαρατήρητα και άνευ σημασίας, το "ευχαριστώ" από καρδιάς, είναι η ελάχιστη αναγνώριση σε όσους εργάζονται σιωπηλά για να κάνουν τους ανθρώπους γύρω μας χαρούμενους και χρήσιμους, και πάλι.

Μαρία Κακουλάκη

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα