Πολίτες | 08.02.18 17:17
Το λεωφορείο δεν περνάει ούτε από τη Δικαιοσύνης, ούτε από τη 1821, ούτε από την πλατεία Κορνάρου!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Λανθασμένη ενημέρωση από τη σχετική ανακοίνωση

Αγαπητό Cretalive,

Καλησπέρα σας, 

Θα ήθελα να επισημάνω ότι σχετικά με τα δρομολόγια των mini bus στην πόλη του Ηρακλείου, και συγκεκριμένα όσον αφορά στην κόκκινη γραμμή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση και το Δελτίο Τύπου του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Ηρακλείου Α.Ε. στις 5/1/2018, αναφέρεται ότι το λεωφορείο κάνει την 3η στάση: οδός 1821 αρ.62, υφιστάμενη στάση και την 4η στάση: Πλατεία Κορνάρου, υφιστάμενη στάση, καθώς ακολουθεί τη διαδρομή Αστόρια – Δικαιοσύνης – 1821 – Πλ. Κορνάρου – Έβανς (μεγάλη). 

Σήμερα, έπειτα από αρκετή ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου, αφού πηγαίναμε από τη μία στάση στην άλλη, διαπιστώσαμε ότι το λεωφορείο δεν περνάει ούτε από τη Δικαιοσύνης, ούτε από τη 1821 ούτε από την πλατεία Κορνάρου. Το λεωφορείο έρχεται από την Αστόρια – Αβέρωφ και μπαίνει κατευθείαν στην Έβανς (μεγάλη). 

Υπάρχει λανθασμένη ενημέρωση σε πολλά sites λόγω του λανθασμένου Δελτίου Τύπου, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται ο κόσμος, και να μην μπορεί να γίνει σωστή χρήση των mini bus. Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να βγάλουν νέα ανακοίνωση με τα σωστά δρομολόγια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Ευχαριστώ

Α.Κ. 

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα