Πολίτες | 07.09.17 13:47
Του δημοσίου αλλά ... ιδιωτικό

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Μια αμέριμνη βόλτα στο Παγκρήτιο ,,,

Αγαπητό Cretalive, 

Με τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου,όσοι έχουμε ανήλικα παιδιά, ξεκινάμε το μαραθώνιο των εξωσχολικών. Μαθήματα,αθλήματα,δημιουργικές ενασχολήσεις για να αναπτύξουν τα παιδιά μας το νοητικό πεδίο τους και να τους παραδώσουμε μια κληρονομιά που ίσως πολλοί από εμάς παρέλαβαν σε λιγότερο βαθμό από τους δικούς τους γονείς.
Το απογεύματα έχουν τη τέλεια θερμοκρασία για μια βόλτα ακόμη,Σεπτέμβριος γαρ,και ο συνδυασμός της λίγης ελεύθερης ώρας που μπορεί να προκύψει στη διάρκεια του μαθήματος με ένα περίπατο ιδανικός! Ειδικά εαν βρίσκεσαι κοντά στη θάλασσα αφού τα παιδιά σου προπονούνται στη πισινά του Κολυμβητηρίου Ηρακλείου,ΕΑΚΗ.
Σωστό? ΛΑΘΟΣ
Η προσβαση στη θαλασσα μέσω του χαοτικού παγκρητίου σταδίου ειναι ανύπαρκτη.
Επίσης το πλήθος των δημοτικών και ιδιωτικών σωματείων εχουν προσλάβει υποτυπώδες προσωπικό ασφαλείας για να μας υπενθυμίσουν σε εμάς τους ασκόπως περιφερομενους στις τεράστιες εκτάσεις του, οτι ο χωρος ειναι ιδιωτικός!
Του δημοσίου αλλά ιδιωτικός (αλήθεια οι πιστοποιημενοι φύλακες...εξετάζονται και σε κάποιο μάθημα ελληνικών?),όπως έσπευσε να διευκρινίσει μετά τη διαμαρτυρία μου ο υπάλληλος φύλαξης που πιο πριν με είχε σταματήσει με ένα ευγενικό δυνατό"...........ΕΕΕΕΕΕΠ" !και μια...σφυρίχτρα...!!!

Αυτή είναι η αντιμετώπιση της ΔΟΠΑΦΜΑΗ στον πολίτη του Ηρακλείου,με πρόσχημα μια ανύπαρκτη πρακτικά ασφάλεια,όποιος δε πληρώνει, δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις που εμείς και οι γονείς μας έχουν πληρώσει για να κατασκευαστούν.
Θεωρώ το κείμενο αυτό,όχι μια ανούσια,διαμαρτυρία αλλά και εσείς άρχοντες να μην ακούτε σίγουρα πολλοί ψηφοφόροι σας, θα συμφωνήσουν μαζί μου..

Ηρακλής Εμμ.Φραγκακης
Σύμβουλος Χρηματοοικονομικών και ναυτιλιακών.

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα