Αυτό το Σάββατο ανοίγει το νέο ξενοδοχείο Casa Cook στα Χανιά

Το κόνσεπτ για παιδιά αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ειδικούς από το χώρο της εκπαίδευσης και των οικογενειακών ταξιδίων καθώς και μια ομάδα 25 παιδιών

Το Σάββατο, 25 Μαϊου, ανοίγει το νέο ξενοδοχείο Casa Cook της Thomas Cook στα Χανιά, το πρώτο στο χαρτοφυλάκιο μπουτίκ lifestyle ξενοδοχείων της που απευθύνεται σε οικογένειες.

Ήδη υπάρχουν κρατήσεις για το 70% των διαθέσιμων δωματίων του ξενοδοχείου, που είναι το δέκατο τρίτο επώνυμο που ανοίγει ο τουρ οπερέιτορ αυτό το καλοκαίρι, από το σύνολο των 20 που ανοίγουν μέσα στο 2019.

Το Casa Cook Chania διαθέτει 104 δωμάτια, θα έχει επιμελημένο κόνσεπτ για παιδιά, εξισορροπώντας τον ποιοτικό χρόνο της οικογένειας με τις δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Το ξενοδοχείο είναι τύπου village και παραπέμπει στο ντιζάιν των Casa Cook ξενοδοχείων, έχοντας προσαρμοστεί στην περιοχή, κοντά στο ιστορικό λιμάνι των Χανίων. Πολλά δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικές ή κοινόχρηστες πισίνες, υπάρχει κεντρική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ με τροπική ατμόσφαιρα και 24ωρη προετοιμασία γευμάτων με τοπικά φαγητά.

Το κόνσεπτ για παιδιά αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ειδικούς από το χώρο της εκπαίδευσης και των οικογενειακών ταξιδίων καθώς και μια ομάδα 25 παιδιών. Δεν μοιάζει με τα παραδοσιακά προγράμματα για παιδιά και δίνει δυνατότητες για εκμάθηση και εξερεύνηση με φυσικό και δημιουργικό τρόπο, συνδυάζοντας διαδραστικά στοιχεία με μια σύγχρονη προσέγγιση εκπαίδευσης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους ειδικά για παιδιά και εφήβους, όπου θα έχουν την ελευθερία να παίξουν κάνοντας νέους φίλους. Τα παιδιά θα μετέχουν σε μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια ζωγραφικής και θα κοιμούνται με νέους φίλους σε παιδικές σκηνές, δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς να απολαύσουν χρόνο μόνοι τους.

Το Casa Cook Chania έρχεται μετά το άνοιγμα ξενοδοχείων του ίδιου brand στη Ρόδο το 2016 και στην Κω το 2017. Μέσα στο καλοκαίρι, το brand θα επεκταθεί στην Ισπανία με το άνοιγμα νέου ξενοδοχείου στην Ίμπιζα και στη συνέχεια στην El Gouna της Αιγύπτου.

Πηγή: tornosnews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ