Β. Κορκίδης: Η αυστηρή τήρηση των μέτρων από τις ΜμΕ το μεγάλο στοίχημα της επόμενης μέρας

Β. Κορκίδης: Η αυστηρή τήρηση των μέτρων από τις ΜμΕ το μεγάλο στοίχημα της επόμενης μέρας

«Η προσοχή, η υπευθυνότητα και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και οδηγιών ασφάλειας είναι το μεγάλο στοίχημα για τους πολλούς ΜμΕ του εμπορίου και των υπηρεσιών, που αναλαμβάνουν την μεγάλη ευθύνη να επανεκκινήσουν δυναμικά αλλά και με ασφάλεια την ελληνική αγορά» δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, με αφορμή τη σταδιακή επαναλειτουργία της αγοράς.

Ο ίδιος υπογραμμίζει πως σημασία έχει να ενημερωθούν όλοι προσεκτικά για τις επίσημες και υποχρεωτικές οδηγίες της πολιτείας για τα μέτρα δημόσιας υγείας και να τηρήσουν σχολαστικά όλες τις συστάσεις για τη προστασία εργοδοτών, εργαζομένων και καταναλωτών.

«Σήμερα, ξεκίνησε μια νέα μέρα, αλλά και μια νέα καθημερινότητα την οποία πρέπει να συνηθίσουμε και να ζήσουμε μαζί της αρμονικά για άγνωστο καιρό ακόμα. Η αυστηρή τήρηση των μέτρων, των όρων και των κανόνων λειτουργίας από όλες τις επιχειρήσεις είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης μέρας. Ας την αδράξουμε με υγεία και ασφάλεια. Καλή αρχή με προσοχή!» αναφέρει ο κ. Κορκίδης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ