Επιδότηση 600€ για επιστήμονες: Τα επόμενα βήματα για την ενεργοποίηση του προγράμματος!

Επιδότηση 600€ για επιστήμονες: Τα επόμενα βήματα για την ενεργοποίηση του προγράμματος!

Το dp studies αναλαμβάνει καταρτιζόμενους απ' όλη την Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Εργασίας η προκήρυξη του νέου επιδοτούμενου προγράμματος ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ κατάρτισης για επιστήμονες που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, με εκπαιδευτικό επίδομα: 600€ (το οποίο θα πληρωθεί στους δικαιούχους σε 2 δόσεις μέσα στον Απρίλιο). Ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies συμμετέχει στη δράση αναλαμβάνοντας καταρτιζόμενους απ όλη την Ελλάδα και μπορεί να διεκπεραιώσει για εσάς όλη τη Διαδικασία.

Το πρόγραμμα αναφέρεται μόνο στους Ελεύθερους Επαγγελματίες

Αντικείμενο της πράξης αποτελεί η παροχή τηλεκατάρτισης σε 180.342 επιστήμονες που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες για την αναβάθμιση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων στον σύγχρονο ψηφιακό μετασχηματισμό. Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα λάβουν αμοιβή 600€ ενώ οι πάροχοι κατάρτισης για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν, θα πληρωθούν έξτρα από τους πόρους του προγράμματος.

Σας στέλνουμε αυτό το email για να προχωρήσουμε τη διαδικασία της αίτησης σας.

Το dp studies αναλαμβάνει για εσάς όλη τη διαδικασία

Αν επιθυμείτε να αναλάβουμε εμείς όλη τη διαδικασία για την υποβολή της αίτησης σας (όπως αυτό προβλέπεται από την πρόσκληση της Δράσης), κατεβάστε την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, συμπλήρωστε την και έπειτα αποστείλετε την με email στο dpstudies@gmail.com. Μαζί με την εξουσιοδότηση θα πρέπει να μας επισυνάψετε και 3 έγγραφα:

α) εκτύπωση από το TAXIS NET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ, κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ της παρούσας Πρόσκλησης
β) εκτύπωση από e-banking/ φωτοτυπία βιβλιαρίου, στην οποία αποτυπώνεται το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμό σας ως Δικαιούχου του Λογαριασμού
γ) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή διαβατηρίου

Πριν συμπληρώσετε την εξουσιοδότηση, ενημερωθείτε από τα παρακάτω αρχεία για τα διαθέσιμα αντικείμενα κατάρτισης, από τα οποία θα επιλέξετε ποιο σας ενδιαφέρει και θα το σημειώσετε πάνω στην εξουσιοδότηση.

Σας παρακαλούμε επίσης όταν θα μας στείλετε το email με την εξουσιοδότηση, να μας αναφέρετε και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (κινητό, σταθερό, email).

Ενημερωτικά Αρχεία
 

✔️ Κατεβάστε τα αντικείμενα κατάρτισης: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-IΧ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ-ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

✔️ Κατεβάστε τους επιλέξιμους ΚΑΔ: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-Χ-ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ-ΚΑΔ

✔️ Κατεβάστε ολόκληρη την πρόσκληση: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-2-2020_ΑΔΑ_ΨΣ2246ΜΤΛΚ-ΞΙΩ


 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ


Δικαιούχοι

 

Δικαίωμα συμμετοχής στη Δράση ως δυνητικά ωφελούμενοι έχουν όλοι οι επιστήμονες-ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι εντάσσονται στους έξι βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας, σύμφωνα με τον οριζόμενο από το ΥΠΟΙΚ κύριο ΚΑΔ της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας κατά την στις 20.3.2:

✔️ δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές
✔️ μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων
✔️ οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως
✔️ εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων
✔️ ιατροί όλων των ειδικοτήτων
✔️ ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να υποβάλλει μόνο μία αίτηση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ορισθεί βάσει ΚΑΔ που ορίζονται στην πρόσκληση της Δράσης.
Επισημαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν όλοι, ανεξαρτήτως εάν έχουν συμμετάσχει σε άλλο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.
 

Διάρκεια προγράμματος

Εκατό (100) ώρες με μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, το οποίο σημαίνει μελέτη εκπαιδευτικού υλικού εντός εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε χρόνο που επιθυμεί ο ωφελούμενος, στο δικό του ρυθμό και χρόνο

Εκπαιδευτικό επίδομα

600€ (το οποίο θα πληρωθεί στους δικαιούχους σε 2 δόσεις μέσα στον Απρίλιο).

Στο σημείο αυτό επειδή δεχτήκαμε πολλές ερωτήσεις να αναφέρουμε το εξής: Οι δικαιούχοι του προγράμματος πέρα από τη δωρεάν τηλεκατάρτιση που θα έχουν, θα λάβουν αμοιβή 600€.  Το ποσό αυτό είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο, ενώ η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων είναι προαιρετική, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες. Επειδή μας ρωτήσατε αν από αυτό το ποσό θα πρέπει οι δικαιούχοι να πληρώσουν τον πάροχο κατάρτισης, η απάντηση είναι ΟΧΙ. Ο πάροχος κατάρτισης για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει σε κάθε δικαιούχο, θα πληρωθεί έξτρα από τους πόρους του προγράμματος. Επομένως η αμοιβή των 600€ είναι καθαρή αμοιβή για τον κάθε δικαιούχο.

Πιστοποίηση

Παρέχεται η δυνατότητα της Πιστοποίησης των γνώσεων και των δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.

Διευκρινήσεις

Για να πάρετε περισσότερες διευκρινήσεις για το επιδοτούμενο πρόγραμμα παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2810.24.00.24, 2810.313.603, ή στείλτε email στο dpstudies@gmail.com.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ