Η Κρήτη στους προορισμούς της AIDA Cruises για το 2021 και το 2022

Το κρουαζιερόπλοιο ΑIDA Cara θα ταξιδεύει από την Κρήτη προς την Ανατολική Μεσόγειο

Το νέο της κατάλογο με τα ταξίδια προς τη Μεσόγειο, από τον Μάρτιο του 2021 έως και τον Απρίλιο του 2022, ανακοίνωσε η AIDA Cruises.

Στους προορισμούς συμπεριλαμβάνονται η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως, ενώ ο Πειραιάς θα αποτελέσει σημαντικό λιμάνι.

Το νέο πρόγραμμα της AIDA περιλαμβάνει 70 νέους προορισμούς. Το κρουαζιερόπλοιο ΑIDA Cara θα ταξιδεύει από την Κρήτη προς την Ανατολική Μεσόγειο σε ένα δρομολόγιο που θα διαρκεί 7 ημέρες και θα περνάει από το Ηράκλειο, τον Πειραιά, τη Ρόδο και την Κω. Το κρουαζιερόπλοιο AIDA Mira θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, τη Μάλτα και τη Σικελία.

Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος περιλαμβάνουν την Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα. Η δεύτερη διαδρομή περιλαμβάνει την Κύπρο, τη Χάιφα (Ισραήλ), τη Ρόδο και την Κω, που επισκέπτεται για πρώτη φορά πλοίο της AIDA. Οι δύο κρουαζιέρες 7 ημερών μπορούν επίσης να συνδυαστούν.

Επισημαίνεται ότι κατά το 2021 στην Ελλάδα αναμένεται να σημειωθεί αύξηση των δρομολογίων και των αφίξεων από τις εταιρείες των κρουαζιέρων, καθώς η κατάσταση στην Ασία, με τις ακυρώσεις λόγω της έξαρσης του Κορωνοϊού , τις αναγκάζει να αλλάξουν τα δρομολόγια τους.

Πηγή: money-tourism.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ