Η λύση στις ανάγκες αφύγρανσης σε επαγγελματικούς χώρους

Η υγρασία είναι η αιτία πολλών προβλημάτων υγείας για τον άνθρωπο και ακόμα περισσότερων για τα κτήρια.

Οι κατοικημένες περιοχές οι οποίες εμφανίζουν τα μεγαλύτερα ποσοστά υγρασίας είναι εκείνες που βρίσκονται κοντά σε θάλασσα, περιοχές όπου επικρατούν υψηλοί άνεμοι και βροχές με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα νησιά. Αυτός είναι και ο λόγος που η Κρήτη έχει υψηλά ποσοστά υγρασίας.

Η υγρασία είναι η αιτία πολλών προβλημάτων υγείας για τον άνθρωπο και ακόμα περισσότερων για τα κτήρια. Το φαινόμενο μπορεί να εισέρχεται με οποιοδήποτε τρόπο μέσα σε ένα κτήριο ή ακόμα και να δημιουργείτε από παράγοντες μέσα σε αυτό με αποτέλεσμα να φουσκώσει ή να ξεφλουδίσει τοίχους, να καταστρέψει αντικείμενα και σε χώρους οι οποίοι δεν αερίζονται επαρκώς εξαπλώνεται ραγδαία. 

Όπως είναι φυσικό το χειμώνα τα επίπεδα υγρασίας είναι αυξημένα λόγω των
βροχών πράγμα που σημαίνει ότι οι ανάγκες αφύγρανσης είναι ιδιαίτερα αυξημένες συνεπώς οι περισσότεροι καταφεύγουν σε λύσεις όπως εκείνη του αφυγραντήρα. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση μεγάλων επαγγελματικών χώρων που χρήζουν άμεσα αφύγρανσης και που ένας οικιακός αφυγραντήρας δεν καλύπτει τις ανάγκες του χώρου; Για υψηλές ανάγκες αφύγρανσης, ειδικά κατά την περίοδο του χειμώνα που τα επίπεδα υγρασίας είναι αυξημένα η λύση μπορεί να είναι άμεση και την προσφέρει η Drynet.

DRYNET


 Η Drynet είναι μια εταιρεία η οποία χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη αξιοπιστία καθώς ακολουθεί τα χνάρια της Frigonet, η οποία δραστηριοποιείται 25 χρόνια τώρα στον χώρο της ψύξης και του κλιματισμού. Η Drynet προσφέρει στους ιδιώτες και στους επαγγελματίες την επιλογή ενοικίασης επαγγελματικών μηχανημάτων αφύγρανσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα πλέον άμεσα αποτελέσματα. Τα οφέλη που προσφέρει η αφύγρανση σε επαγγελματικούς χώρους είναι ποικίλα. Για τις βιοτεχνίες όπου τα επίπεδα υγρασίας πρέπει να είναι σταθερά για τα προϊόντα η επαγγελματική αφύγρανση είναι απαραίτητη, όπως και σε άλλου είδους επαγγελματικούς χώρους όπου σε περίπτωση ανακαίνισης του κτιρίου  ή νέων κατασκευών η επαγγελματική αφύγρανση στεγνώνει γρήγορα το τσιμέντα, τον στόκο και το χρώμα. Οι βροχοπτώσεις και η έντονη υγρασία συντελούν στο να παρατείνεται ο χρόνος διεκπεραίωσης εργασιών, όπως η ανακαίνιση, σε κτίρια.  Οι αφυγραντήρες της Drynet μπορούν να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν τους επαγγελματίες σε
όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ακόμα και στις περιπτώσεις που ένας χώρος
πλημμυρίζει ένας χώρος εξοικονομώντας τους χρόνο και χρήμα, ενώ στην
περίπτωση που κριθεί απαραίτητο η εταιρεία επαναλαμβάνει τη διαδικασία έως ότου επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

DRYNET

Η drynet ενοικιάζει αφυγραντήρες για αφύγρανση σε περιπτώσεις που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει η λύση.
Παραδείγματα εφαρμογών:

  • Πλημμυρισμένα υπόγεια
  • Στέγνωμα τοίχων σε περίπτωση ανακαίνισης για βάψιμο
  • Στέγνωμα τσιμεντοκονίας για τοποθέτηση πλακιδίων ή ξύλινου
  • δαπέδου
  • Αφύγρανση σε τουριστικές βίλλες πριν το άνοιγμα της σεζόν
  • Στέγνωμα δεξαμενών νερού για επισκευή
  • Στέγνωμα μπετόν για ψυκτικούς θαλάμους
  • Και πολλές άλλες εφαρμογές.

Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένους επαγγελματίες η Drynet μπορεί να σας προσφέρει τη λύση στο πρόβλημα της υγρασίας όσο μεγάλος και αν είναι ο χώρος τον οποίο θέλετε να στεγνώσετε, σε σύντομο χρονικό διάστημα έτσι ώστε η επιχείρησή σας ή η κατοικία σας να είναι λειτουργική και σε θέση να ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις της.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2810 321654 και 6944463349 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ