Η Νέα Υόρκη κλείνει δύο πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων

Η Νέα Υόρκη κλείνει δύο πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η Γενική Εισαγγελέας της Πολιτείας

Δύο πλατφόρμες δανεισμού κρυπτονομισμάτων κλήθηκαν να σταματήσουν τις δραστηριότητές τους στη Νέα Υόρκη, από τη γενική εισαγγελέα της Πολιτείας , Λετίθια Τζέιμς, η οποία κάλεσε άλλες τρεις πλατφόρμες να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία τους.

Η κίνηση έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου η Λετίθια Τζέιμς, κέρδισε δικαστική απόφαση, με την οποία έκλεισε το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinseed.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Εισαγγελέας ανέφερε ότι «είχε στην κατοχή της αποδεικτικά στοιχεία για παράνομη πώληση ή προσφορά προς πώληση κινητών αξιών και/ή εμπορευμάτων».

Η Λετίθια Τζέμις προειδοποίησε τους επενδυτές για «ακραίο κίνδυνο» όταν επενδύουν σε κρυπτονομίσματα και εξέδωσε προειδοποιήσεις σε όσους διευκολύνουν στην εμπορία εικονικών νομισμάτων.

«Οι πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων πρέπει να ακολουθούν το νόμο, όπως όλοι οι άλλοι, γι ‘αυτό κατευθύνουμε τώρα δύο εταιρείες κρυπτογράφησης να κλείσουν και αναγκάζουμε άλλες τρεις να απαντήσουν αμέσως σε ερωτήσεις», είπε η Τζέιμς.

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ