Ιntertrans: Η λύση στις μεταφορικές ανάγκες των Κρητικών εταιρειών

Ιntertrans: Η λύση στις μεταφορικές ανάγκες των Κρητικών εταιρειών

Λύσεις και υπηρεσίες οι οποίες θα φέρουν πιο κοντά και ταχύτερα τα ποιοτικά προϊόντα που παράγονται στη Κρήτη με τον Ευρωπαίο καταναλωτή.

Η Intertrans AE δραστηριοποιείται στο χώρο των ευρωπαϊκών οδικών μεταφορών από το 1981 με σταθερά και μεθοδικά βήματα. Η αντίληψη ότι είμαστε «πολίτες του κόσμου», σε συνδυασμό με το εξωστρεφές μας βλέμμα, μας εμπνέει και μας κρατά σε εγρήγορση προκειμένου να ακολουθούμε με συνέπεια το δρόμο της αξιοπιστίας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.
Η οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας, έγινε αφορμή να στραφούν όλο και περισσότερες Ελληνικές επιχειρήσεις στην εξωστρέφεια, διερευνώντας λύσεις και αναζητώντας αγορές όπου θα μπορούν να προωθήσουν την παραγωγή και τα καινοτόμα προϊόντα τους.

Έτσι έκαναν την εμφάνισή τους επιπλέον ανάγκες στην εφοδιαστική αλυσίδα, και κρίθηκε επιβεβλημένη η δημιουργία απαραίτητων υποδομών, νέων σχεδιασμών και δρομολόγησης ώστε πέραν των παραδοσιακών εξαγωγικών επιχειρήσεων  να αποκτήσουν πρόσβαση στις αγορές του εξωτερικού ακόμα περισσότερες εταιρείες και παραγωγοί.
Η Intertrans στηρίζοντας τους Έλληνες εξαγωγείς και εν γένει την εξαγωγική δραστηριότητα της χώρας, ξεκίνησε από τις αρχές του 2020 να δραστηριοποιείτε ενεργά και στην αγορά της Κρήτης.
Με την λειτουργία του γραφείου μας στο Ηράκλειο Κρήτης σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες των τοπικών επαγγελματιών και να προσφέρουμε  λύσεις και υπηρεσίες οι οποίες θα φέρουν πιο κοντά και ταχύτερα τα ποιοτικά προϊόντα που παράγονται στη Κρήτη με τον Ευρωπαίο καταναλωτή.


Το γραφείο μας στο Ηράκλειο Κρήτης στελεχωμένο με δυο πολύ έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της μεταφοράς και γνώστες της τοπικής αγοράς, δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών μεταφοράς τόσο στο ίδιο το νησί όσο και στον ευρύτερο νησιωτικό χώρο του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου . Ο Άρης Μαυρογιαννάκης που έχει την διεύθυνση του καταστήματος στο Ηράκλειο Κρήτης, μαζί με την Έλμα Δροσιάδου (σύμβουλος πωλήσεων) βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των επαγγελματιών της τοπικής αγοράς και αποτελούν εγγύηση για την απρόσκοπτη και συνεχής εξυπηρέτηση των μεταφορικών τους αναγκών.

Intertrans

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ