Νέα, μοναδικά προγράμματα ενέργειας για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε καταναλωτή

Νέα, μοναδικά προγράμματα ενέργειας για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε καταναλωτή

Βρες τι τύπος Volton είσαι

Η προϊοντική οικογένεια της Volton μεγαλώνει, εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε καταναλωτή. Τα Οικιακά Προγράμματα “Unique” είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε καταναλωτή και προσφέρουν ευελιξία, σταθερότητα, ελευθερία και κυρίως οικονομία.  

Αναγνωρίζοντας ότι ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός, η Volton προχώρησε στη δημιουργία τριών εξατομικευμένων προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών. Χωρίς κλίμακες και κρυφές χρεώσεις, με διαφανείς όρους και παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων, η νέα, πρωτοποριακή οικογένεια προγραμμάτων “Unique” δίνει τη δυνατότητα στους ίδιους τους καταναλωτές να επιλέξουν το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες, σχετικά με την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο, έχοντας ταυτόχρονα τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους. 

Προγράμματα Volton Unique:

Volton Unique Flexi

Το πρόγραμμα αφορά οικιακές παροχές και είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει σταθερά χαμηλότερη τιμή από τη νυχτερινή χρέωση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Το γεγονός ότι για την ενεργοποίηση του προγράμματος δεν απαιτείται ετήσια συνδρομή αλλά ούτε καταβολή εγγύησης, με πληρωμή μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής δίνει πραγματική ευελιξία στον καταναλωτή. 

Volton Unique Flat

Ένα πρόγραμμα που παρέχει σταθερές τιμές και δώρο έκπτωση αξίας όσο τα πάγια δύο μηνών σε όσους πελάτες παραμένουν 12 συνεχόμενους μήνες στο πρόγραμμα.Το Volton Unique Flat διατίθεται χωρίς ετήσια συνδρομή ενεργοποίησης προγράμματος και καταβολή εγγύησης με πληρωμή μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής. 

Volton Unique Free

Το Volton Unique Free είναι σχεδιασμένο για την απόλυτη ελευθερία στις οικιακές παροχές. Πραγματικά χαμηλές χρεώσεις χωρίς καμία χρονική δέσμευση συμβολαίου και ρήτρα αποχώρησης!

Με την επιλογή των πακέτων  Volton Unique Flexi, Volton Unique Flat και Volton Unique Free η Volton επιβραβεύει τους καταναλωτές με μοναδικά δώρα! Μαζί με το οποιοδήποτε από τα τρια παραπάνω προγράμματα δίνεται ως δώρο το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης Volton Health Care”  αξίας 100€ για 12 μήνες. Ακόμα ένα προνόμιο των πακέτων Unique είναι η έκπτωση συνέπειας ύψους 30% στο φυσικό αέριο για δύο ολόκληρα χρόνια συνδυάζοντας ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο με το πρόγραμμα Volton Gas Home DUAL! 

Λειτουργώντας με άξονα τις διαφορετικές ανάγκες που μπορεί να έχουν οι καταναλωτές  η Volton έχει δημιουργήσει την οικογένεια προγραμμάτων Unique έτσι ώστε ο κάθε πελάτης να βρίσκει το πρόγραμμα που του ταιριάζει περισσότερο. 


Βρες τι τύπος Volton είσαι στο Volton.gr.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ