Νέες Ημερομηνίες για την Έκθεση Τουριστικών Ειδών

Νέες Ημερομηνίες για την Έκθεση Τουριστικών Ειδών

Σε Κρητη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα

Οι Εκθέσεις Τουριστικών Ειδών – Δώρων- Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ ακολουθούν τις εξελίξεις και πραγματοποιούνται το μήνα Μάρτιο & Απρίλιο για 33η χρονιά σε Κρήτη, Ρόδο & Κέρκυρα και για 3η χρονιά  στη Θεσσαλονίκη.

Οι διοργανωτές αναφέρουν σχετικά:

"Το ραντεβού μας για το 2021 ορίζεται στις εξής ημερομηνίες:  

Κρήτη
5-8 Μαρτίου 2021
Ρόδος
19-21 Μαρτίου 2021
Θεσσαλονίκη
26-28 Μαρτίου 2021
Κέρκυρα
2-4 Απριλίου 2021
 
Οι εκθέσεις οι οποίες ταξιδεύουν από περιοχή σε περιοχή με σταθερά μεγάλη συμμετοχή από επιχειρήσεις του κλάδου και επισκεψιμότητα η οποία τις έχει διατηρήσει στην εκθεσιακή δραστηριότητα της Ελλάδας εδώ και 33 χρόνια είναι πλέον μια σταθερά στην αγορά και σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του χώρου. 

Όπως κάθε χρονιά έτσι και το 2021 έκθεση η Alfa Expo εξασφαλίζει ειδικές εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, ενοικίαση αυτοκινήτων, διατροφή κλπ. Επίσης προσφέρει προνόμια σε επισκέπτες τα οποία διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και αφορούν σε δωρεάν μεταφορά & διαμονή.
 
Απο το 2020 έτσι και φέτος χρησιμοποιούμε νέο σύστημα εγγραφών στη γραμματεία ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να εξυπηρετηθούν περισσότεροι επισκέπτες εύκολα και γρήγορα!
 
Επίσης, πρόκειται να ακολουθήσουμε όλους τους κανονισμούς που αφορούν στην προστασία από τον Covid19 για την άριστη λειτουργία της έκθεσης και την ασφάλεια όλων μας". 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ