ΟΠΕΚΑ, ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ: Όλες οι πληρωμές για συντάξεις και επιδόματα

ΟΠΕΚΑ, ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ: Όλες οι πληρωμές για συντάξεις και επιδόματα

Αναλυτικά οι πληρωμές κατά την εβδομάδα 29 Μαρτίου έως 2 Απριλίου

Ημέρες πληρωμής για τις συντάξεις Απριλίου για τους μη μισθωτούς που είναι δικαιούχοι συνταξιούχοι του e-ΕΦΚΑ και τους συνταξιούχους του Δημοσίου καθώς και την καταβολή για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

Αναλυτικά:

1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν την περίοδο 29 Μαρτίου- 2 Απριλίου οι εξής πληρωμές:

Τακτικές πληρωμές:

Την Δευτέρα 29 Μαρτίου θα καταβληθεί ποσό 479,5 εκατ. ευρώ για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Απριλίου 875.692 δικαιούχων μη μισθωτών. Πρόκειται για τους συνταξιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ

Την Τρίτη 30 Μαρτίου θα καταβληθεί ποσό 543,7 εκατ. ευρώ για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Απριλίου 913.208 συνταξιούχων του Δημοσίου και των τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Επιπροσθέτως, το χρονικό διάστημα 29 Μαρτίου- 2 Απριλίου θα καταβληθούν 12,1 εκατ. ευρώ σε 730 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

370.000 ευρώ θα δοθούν σε 520 δικαιούχους για καταβολή εξωϊδρυματικού επιδόματος και επιδόματος καταβολής του τέως ΤΑΥΤΕΚΩ

Τέλος, 4.500 ευρώ θα καταβληθούν σε 18 δικαιούχους για κληρονομικές παροχές επικουρικής σύνταξης.

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ