Πληροφορίες και για δεύτερο ενδιαφερόμενο για την Praxia Bank

Οι πληροφορίες για την εμφάνιση του δεύτερου ενδιαφερόμενου αναφέρουν ότι πρόκειται για το βρετανικό fund Duet Capital

Για την κατάθεση και δεύτερης προσφοράς για την εξαγορά της Praxia Bank κάνουν λόγο οι πληροφορίες της τελευταίας ώρας, βάζοντας στο "παιχνίδι" και δεύτερο ενδιαφερόμενο, πέραν της Viva.

Μετά την ανακοίνωση της Παγκρήτιας ότι αποχωρεί από τον ρόλο του "λευκού ιππότη" για την Praxia, στο τραπέζι μπήκε άμεσα το ενδιαφέρον της Viva, ενώ και άλλος ενδιαφερόμενος (πιθανότατα fund) μπήκε σε πρώιμο στάδιο συζητήσεων για την εξαγορά της Praxia.

Οι πληροφορίες του Capital.gr αναφέρουν ότι ο μέτοχος της Praxia Bank, Bob Diamond, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε συζητήσεις με τη Viva. Οι συζητήσεις είναι σοβαρές και προχωρημένες και η συμφωνία με τη Viva φέρεται να είναι θέμα ημερών.

Οι πληροφορίες για την εμφάνιση του δεύτερου ενδιαφερόμενου αναφέρουν ότι πρόκειται για το βρετανικό fund Duet Capital, το οποίο ήταν αυτό που είχε αποκτήσει αρχικά την Praxia (τότε Credicom) από την Credit Agricole και την είχε μεταβιβάσει το 2016 στην Atlas Capital του Bob Diamond. Οι πληροφορίες για την πρόταση του Duet Capital αναφέρουν ότι προβλέπει την ανακεφαλαιοποίηση της Praxia με ποσό 25 εκατ. ευρώ το πρώτο έτος, 50 εκατ. ευρώ το δεύτερο και καταβολή άλλων 25 εκατ. ευρώ στη συνέχεια.

Πηγή: capital.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ