Ρεύμα στο Σπίτι με 30% έκπτωση και 2 μήνες δωρεάν

Ρεύμα στο Σπίτι με 30% έκπτωση και 2 μήνες δωρεάν

Η προσφορά ισχύει για νέα οικιακά συμβόλαια

Σε μια εποχή που το κάθε νοικοκυριό προσπαθεί να μειώσει τα έξοδά του όσο περισσότερο γίνεται και να έχει τον έλεγχο των μηνιαίων δαπανών χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, η ΚΕΝ δίνει για μια ακόμα φορά τη λύση σχετικά με την μείωση των εξόδων του ηλεκτρικού ρεύματος!

Η KEN, με την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζει, παρέχει στους οικιακούς καταναλωτές έκπτωση 30%, με μόνη προϋπόθεση την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών,  αγγίζοντας έτσι τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Επιπλέον, για όποιους καταναλωτές επιλέξουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μέχρι τέλος Αυγούστου, η προσφορά συμπεριλαμβάνει και 2 μήνες δωρεάν ρεύμα!

Η προσφορά ισχύει για νέα οικιακά συμβόλαια ανεξάρτητα αν η παροχή έχει νυχτερινό ρεύμα ή όχι. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ :https://www.k-en.gr/pages/ken-oikiako-g1-ekptotiko.

Επίσης, μπορείτε να καλέσετε στο 18185 ή να επισκεφτείτε ένα από τα 24 καταστήματα του δικτύου της ΚΕΝ και το εξειδικευμένο προσωπικό της θα σας εξηγήσει πως μπορείτε να επωφεληθείτε τη συγκεκριμένη προσφορά, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα καλύψει πιθανές απορίες σας. 

Η εξυπηρέτηση πελατών ολοκληρώνεται με τον πιο σύγχρονο τρόπο για τους πελάτες της ΚΕΝ, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής MyKen που δίνει στους πελάτες της τον απόλυτο έλεγχο! Μέσω της εφαρμογής, οι καταναλωτές μπορούν να παρακολουθούν τις μηνιαίες χρεώσεις τους, να καταχωρούν οι ίδιοι την ένδειξη του μετρητή τους, να έχουν πλήρη εικόνα της κατανάλωσης τους αλλά και πρόσβαση στο ιστορικό των πληρωμών τους.

Προλάβετε την προσφορά του ισχυρού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας! Με δώρο την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος για τις πρώτες 60 μέρες του συμβολαίου και την έκπτωση 30% στον λογαριασμό σας, η ΚΕΝ σίγουρα σας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις!

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ