Συνεχής η ανοδική πορεία της AENAOS Ενεργειακά Συστήματα

Συνεχής η ανοδική πορεία της AENAOS Ενεργειακά Συστήματα

Τα οικονομικά στοιχεία και τα επόμενα σχέδια

Την συνεχή ανοδική πορεία της ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα έρχεται να καταδείξει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 9μηνου 2020. 

Μέσα στο διάστημα αυτό, οι πωλήσεις της εταιρίας υπερδιπλασιάστηκαν, τα κέρδη της διπλασιάστηκαν και τα συμβασιοποιημένα της έργα προεξοφλούν την ελπιδοφόρα πορεία της για το 2021.

Σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Ν. Σηφάκη, η Αέναος Ενεργειακά συστήματα, με αιχμή του δόρατος το NET METERING, τα φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, όπως επίσης και τα αυτόνομα συστήματα, έχει υπογράψει συμβάσεις με βιομηχανίες τροφίμων, εργοστάσια ανακύκλωσης και εταιρίες πλαστικών, στη ηπειρωτική Ελλάδα άνω των 3MW. Στην Κρήτη έχει συμβασιοποιησει έργα NET METERING των δυο κορυφαίων αλυσίδων Super Mάρκετ, όπως επίσης εταιριών τροφίμων και κατεψυγμένων στις βιομηχανικές περιοχές του νησιού, δυναμικότητας 100KW έκαστο.
Ένα από τα μεγαλύτερα αυτόνομα φ/β συστήματα στην Κρήτη, θα εγκατασταθεί το προσεχές διάστημα στην περιοχή της Μεσαράς, από την ΑΕΝΑΟΣ, η οποία ήδη κατασκευάζει ένα μεγάλο έργο ενός τυροκομείου στην ίδια περιοχή.
Την ίδια στιγμή, η εταιρία φιγουράρει στους πρωτοπόρους του χώρου της ηλεκτροκίνησης και των φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, συνεργαζόμενη με Δήμους και Περιφέρειες ολόκληρης της χωράς.
Με έδρα το Ηράκλειο και γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η κορυφαία κρητική εταιρία ενεργειακών συστημάτων αναπτύσσεται ραγδαία σε όλο το φάσμα της αγοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των ιδιωτών σε ενεργειακά προϊόντα.

Το προσεχές διάστημα αναμένονται ανακοινώσεις της εταιρίας για ένα μεγαλόπνοο projεκτ, ενός CASH & CARRY αποκλειστικά για τις Α.Π.Ε, το οποίο θα απευθύνεται σε εγκαταστάτες και ηλεκρολόγους του χώρου.

Με αφορμή τα παραπάνω, ο κ. Σηφάκης επισημαίνει την σημασία της συλλογικής δουλειάς που προφέρει όλη η ομάδα της ΑΕΝΑΟΣ και αποφέρει αυτά τα σημαντικά  αποτελέσματα, ενώ δεν παραλείπει να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Γενικό Διευθυντή Ζαχαρία Κεφαλογιάννη για την συμβολή του σε αυτή την πορεία

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ