Τρία βραβεία για την GREAT EXHIBITIONS

Τρία βραβεία για την GREAT EXHIBITIONS

Ο σχεδιασμός της εταιρείας, δε σταματάει εδώ.

Η εταιρεία μας GREAT EXHIBITIONS τιμήθηκε για άλλη μια φορά από την κριτική επιτροπή και το κοινό αποσπώντας 2 χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Top Services Export Company &  Top Export Consultant και 1 χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Top Branded Export Service των Greek Exports Forum & Awards 2020. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε φέτος για 9η συνεχή χρονιά, από την ethosEVENTS και την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση παρευρέθηκαν υψηλά στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και αρκετοί διακεκριμένοι καλεσμένοι τιμώντας με την διαδικτυακή παρουσία τους, τους νικητές.  

Δεδομένη της νέας πραγματικότητας λόγω Covid 19 η GREAT EXHIBITIONS απέδειξε  για μια ακόμη φόρα την ισχυρή της παρουσία στον δυναμικό και εξελισσόμενο περιβάλλον των εξαγωγών. Κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη της εξαγωγικής κοινότητας στο κοινό τους όραμα, της προβολής των ελληνικών προϊόντων  σε όλους τους ηπείρους. Η GREAT EXHIBITIONS αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και  την ανάγκη της αγοράς των ίδιων των εξαγωγέων, δημιούργησε την 1η Διαδικτυακή έκθεση FMS Food Market Show που λειτούργησε σε ένα ψηφιακό περιβάλλον, φέρνοντας σε απευθείας επαφή τους Έλληνες παραγωγούς με Έλληνες και Διεθνείς αγοραστές από 80 και  πλέον χώρες . 

Ο σχεδιασμός της εταιρείας, δε σταματάει εδώ. Η GREAT EXHIBITIONS όντας καινοτόμα και πάντα παρούσα στις ανάγκες που ορίζει η αγορά, είναι σε διαρκή ετοιμότητα και παρουσίασε νέα εργαλεία και τρόπους προβολής των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό. Η GREAT EXHIBITIONS  ανακοίνωσε την αποκλειστική της συνεργασία με την Wabel και την Stamegna  από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης B2B συναντήσεων που θα ενισχύσουν την εξαγωγική δυναμική με σύγχρονα, λειτουργικά και ανταποδοτικά εργαλεία μέσω  διαδικτυακών Β2Β συναντήσεων, καλύπτοντας το κενό της αγοράς  σε αυτή την δύσκολή περίοδο  για τις φυσικές εκθέσεις  και επαφές.

Η άρτια και καταρτισμένη ομάδα της GREAT EXHIBITIONS συμβουλεύει και υποστηρίζει τους εκθέτες της πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την έκθεση, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες για τις αγορές διευκολύνοντας τον δρόμο των εξαγωγών τους, με όλα τα νέα διαδικτυακά της εργαλεία. 

Η GREAT EXHIBITIONS ήταν ανάμεσα στις ισχυρές υποψηφιότητες των φετινών  εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Forum & Awards 2020, που αξιολογήθηκαν  αυστηρά τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και μέσα από  την ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία, αποσπώντας ένα σημαντικό αριθμό ψήφων  χαρίζοντας της 2 χρυσά και 1 χάλκινο βραβεία,  επιβραβεύοντας την για τις βέλτιστες πρακτικές στην εξαγωγική δραστηριότητα, που εφαρμόζει και προωθεί τα τελευταία χρόνια. Επιβραβεύτηκαν οι άνθρωποί της, οι καινοτόμες ιδέες της εταιρείας, οι κορυφαίες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού και η αδιάκοπη υποστήριξη της στην Ελληνική εξαγωγική κοινότητα σ’ αυτή την δύσκολή συγκυρία. 

Τα βραβεία παρέλαβε διαδικτυακά ο κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, Managing Director της εταιρείας ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: 

«Η GREAT EXHIBITIONS εκλαμβάνει την στήριξη των πελατών της ως ουσιαστική δέσμευση για να συνεχίσει δυναμικά το έργο της, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες σ ’ένα ραγδαίο εξελισσόμενο παγκόσμιο περιβάλλον. 

Για το 2021 αναμένονται νέες δράσεις και πρωτοβουλίες που αποτελούν εφόδια για τους Έλληνες εξαγωγείς και που θα τους δώσουν την δυνατότητα ανοίγματος νέων και ταχύτατα αναπτυσσόμενων αγορών. 

Παράλληλα η GREAT EXHIBITIONS ευχαριστώντας τους εξαγωγείς για την στήριξη τους  προετοιμάζεται για την διοργάνωση της FMS - FOOD MARKET SHOW Edition 2, που θα είναι ενταγμένη στο πλαίσιο ενός πολυδύναμου εργαλείου, που θα αποτελέσει την μόνιμη πλατφόρμα διασύνδεσης των Ελλήνων εξαγωγέων με την διεθνή κοινότητα αγοραστών τροφίμων και ποτών » 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ