250.000 ευρώ περίπου για τις παιδικές χαρές του Δήμου Μαλεβιζίου

Μια ακόμα χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος πέτυχε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.


Το πρόγραμμα, ύψους 247.974,80 ευρώ με χρηματοδότηση 203.000 ευρώ από το Φιλόδημος και 44.974,80 ευρώ από ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου, έχει ως στόχο την αναβάθμιση και πιστοποίηση των παιδικών χαρών του Δήμου Μαλεβιζίου και ειδικότερα τις παιδικές χαρές που βρίσκονται στο Πολύδροσο, στην Αμμουδάρα, στο Τσαλικάκι, στη Ροδιά, στην Αγία Πελαγία, στην Τύλισο και τον Κρουσώνα.

Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου αποσκοπεί στο δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών χώρων παιχνιδιού και αναψυχής για τους μικρούς επισκέπτες, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Με τις προγραμματισμένες εργασίες, αναμένεται να τοποθετηθούν νέα δάπεδα ασφαλείας, καθώς και νέος εξοπλισμός, μελετημένος κατάλληλα στο να συμβάλλει στη νοητική, κινητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, έτσι ώστε η παιδική χαρά να αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία και αξία ως χώρος αγωγής για κάθε παιδί.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Πετύχαμε μια ακόμα χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος η οποία μας επιτρέπει να αναβαθμίσουμε αισθητά τις παιδικές χαρές του Δήμου μας και να δώσουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας συμπολίτες, να απολαμβάνουν παιχνίδι και ψυχαγωγία. Η Δημοτική μας Αρχή άλλωστε, είχε πάντα την οικογένεια σε πρώτη προτεραιότητα και την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου, στην κορυφή των παρεμβάσεών της.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ