Αντίστροφη μέτρηση ενόψει του Cadet European Judo Cup «Chania 2019»

Επίσημη πρόσκληση προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του το Cadet European Judo Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου στα Χανιά, έλαβε ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Yasuhiro Shimizu από τον πρόεδρο της ΕΟΤ, Γιάννη Καφενταράκη και τον αντιπρόεδρο, Δημήτρη Θεοδωρογλάκη.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΕΟΤ, συναντήθηκαν στον χώρο της Πρεσβείας με τον κ. Shimizu , όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που άπτονται με το άθλημα του τζούντο σε ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, το πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στην Πρεσβεία και την Ομοσπονδία, ενώ ενημερώθηκαν και για την προετοιμασία του Τόκιο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το 2020 στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Ο πρέσβης της Ιαπωνίας δεσμεύτηκε να απαντήσει σύντομα στην πρόσκληση για την παρουσία του στα Χανιά, ενώ οι τρεις άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το εγγύς μέλλον.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, οι Γιάννης Καφενταράκης και Δημήτρης Θεοδωρογλάκης, παρέδωσαν στον Ιάπωνα Πρέσβη τιμητική πλακέτα ως ελάχιστη ανταπόδοση για την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά του στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται στα Χανιά οι προετοιμασίες για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του επόμενου Οκτωβρίου, το Cadet European Judo Cup, στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότεροι από 300 τζουντόκα από τουλάχιστον 20 χώρες. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού, όπως και το προπονητικό καμπ που θα γίνει αμέσως μετά (7-10/10) στο κλειστό του Ταυρωνίτη, το οποίο επίσης εντάσσεται στο επίσημο καλαντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Το Cadet European Judo Cup των Χανίων, διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο με την αμέριστη αρωγή και συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, του Επιμελητηρίου Χανίων αλλά και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων. Η οργανωτική επιτροπή, πρόεδρος της οποίας είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης και αντιπρόεδρος ο κ. Θεοδωρογλάκης, στις αρχές Οκτωβρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Χανιά με αφορμή το σπουδαίο αυτό γεγονός, το οποίο θ` αποτελέσει την απαρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας ανάμεσα στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο με φορείς της μαγευτικής αυτής πόλης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st Chania Judo Cup

Πρόεδρος: Απόστολος Βουλγαράκης, Αντιπεριφερειάρχης Χανίων

Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Θεοδωρογλάκης, Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Τ.

Γραμματέας: Κατερίνα Ζομπανάκη, Αρμόδια για θέματα Αθλητισμού Π.Ε. Χανίων

Ταμίας: Δημήτριος Κατάκης, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων

Μέλος: Σταύρος Φιωτάκης, Αντιδήμαρχος Χανίων, Αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού

Μέλος: Σαλώμη Ηλιάδου, εκπρόσωπος της Ε.Ο.Τ.

Μέλος: Θεοχάρης Αποστολάκης, εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Τ.

Μέλος: Χρήστος Τσοντάκης, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χανίων

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ