Από τη μια φωτιά στην άλλη, χθες, η Πυροσβεστική

Δε σταματούν οι ενάρξεις πυρκαγιών ανά την Κρήτη

Αρκετές ενάρξεις πυρκαγιών είχαμε και χθες, ανά την Κρήτη, με την Πυροσβεστική, αν και η αντιπυρική περίοδος έχει ολοκληρωθεί, να παραμένει επί ποδός.

Λίγο μετά τις 12.00 χθες, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική και γεωργική έκταση στο δ.δ. Μουσούρων, στα Χανιά. Έσπευσαν δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους από τον 1ο Π.Σ. Χανίων. Από τις φλόγες κάηκαν 3 στρέμματα γεωργικής έκτασης.

Την ίδια ώρα φωτιά εκδηλωνόταν στους Κούμους Ρεθύμνου, καίγοντας 10 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης. Κινητοποιήθηκαν τρία οχήματα με έξι υπαλλήλους από την Π.Υ. Ρεθύμνης.

Ένας 72χρονος συνελήφθη χθες, για τη φωτιά στους Αγίους Δέκα του δήμου Γόρτυνας, την οποία έσβησαν 15 πυροσβέστες που έσπευσαν με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος από το Π.Κ. Μοιρών. Από τις φλόγες κάηκαν 30 στρέμματα χορτολιβαδικής και 5 στρέμματα γεωργικής έκτασης.

Φωτιά σε δασική έκταση και καλάμια εκδηλώθηκε, χθες στις 17.14, στο Δούλι του δήμου Γόρτυνας. Έσπευσε ένα όχημα με δύο υπαλλήλους από το Π.Κ. Πύργου που έσβησε τις φλόγες. Κάηκαν 100 τ.μ. γης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ